Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η Τζένη Κωστούση, υποψήφια με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016, για την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.







Μία από τις υποψηφιότητες που σχολιάστηκε θετικά,  με το ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο'', στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016. είναι αυτή της Ευγενίας (Τζένης) Κωστούση, η οποία έχει ενεργή και έντονη συμμετοχή και δράση στα δρώμενα της Ηπειρωτικής αποδημίας της Αττικής.


Η  Τζένη Κωστούση, που είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών υπηρετεί ως γυμνάστρια τον χορό, εδώ και πολλά χρόνια και σε πολλούς χορευτικούς ομίλους  ηπειρώτικων και όχι μόνο Συλλόγων, συνεργαζόμενη με τον Καθηγητή παραδοσιακών χορών των πρώην ΤΕΦΑ, Ηπειρώτη, καταγώμενο από το Συρράκο,  Ηλία Δήμα και το αποτέλεσμα της δουλειάς της, το έχουμε απολαύσει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Η Τζένη Κωστούση είναι από την Παλιά Φιλιππιάδα και σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής ''Ο Άγιος Βησσαρίων'', αναβαθμίζοντας πολύ το Σύλλογο αυτό, από την ημέρα που ανέλαβε τα  νέα καθήκοντα της. Παράλληλα είναι υπεύθυνη χορευτικού της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής ''Το Κούγκι'', ένα χορευτικό, που χαρακτηρίζεται από τους επαϊοντες των παραδοσιακών χορών, ένα από τα καλύτερα της χώρας, έχοντας εκπροσωπήσει την παράδοση της χώρας μας σε πολλά διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού, λαμβάνοντας δεκάδες διακρίσεις και βραβεία.

Εργάζεται σε ιδιωτικό σχολείο και παράλληλα συνδικαλίζεται, κατέχοντας θέση στο Προεδρείο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτών, μαχόμενη για τον κλάδο της, με πίστη και αυταπάρνηση.

Είναι βαθύς γνώστης της Ηπειρώτικης παράδοσης και πολιτισμού, αλλά  και των ηπειρώτικων χορών και έχει κληθεί και συμμετάσχει, σε πολλά συνέδρια και εκδηλώσεις  ως ομιλήτρια, αποκομίζοντας από τα ΜΜΕ διθυράμβους,  για τις απόψεις της και τις ομιλίες. Η Τζένη πιστεύει σ΄αυτό που κάνει, το κατέχει και το κάνει με πάθος. Άρα δίκαια τα υπερθετικά σχόλια  και οι διθύραμβοι, που έχουν γραφεί γι'  αυτή.

Η Τζένη Κωστούση, δεν θα μπορούσε να απέχει από το προσκλητήριο, για την αναβάθμιση του ρόλου και του έργου της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών και δηλώνει παρών, με την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την 'Ηπειρο''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: