Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο Παύλος Χρήστου, υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το νέο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016.






Ο Παύλος Χρήστου, από τον Άσσο Πρέβεζας , που ασχολείται χρόνια με το ηπειρώτικο αποδημικό κίνημα, προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό του και που είχε διατελέσει κατά το παρελθόν Έφορος Οικονομικών στο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής  Συνομοσπονδίας Ελλάδος και  για πολλά χρόνια Πρόεδρος της Αδελφότητας Ασσιωτών ''Ο  Μάρκος Μπότσαρης,  αλλά επίσης για πολλά χρόνια και σε διάφορες θέσεις  στην Ομοσπονδία Αποδήμων Λάκκας Σουλίου, δάσκαλος το επάγγελμα , ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για στήριξη της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών και μέσω του ψηφοδελτίου ''Ενότητα για την Ήπειρο'', συστρατεύεται για ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο.

Ο  Παύλος Χρήστου είναι έτοιμος να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του, που είναι πλούσια, καθόσον είχε διατελέσει και συνδικαλιστικό στέλεχος στο χώρο της  Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, καταλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις, αλλά αποτελώντας και ένα από τους βασικούς συνεργάτες του αδελφού του Χρήστου Χρήστου, που διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος της  Ομοσπονδίας των δασκάλων

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, χρειάζεται τον Παύλο Χρήστου και είναι σίγουρο ότι έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Παύλο και εκτιμούμαι ότι οι αντιπρόσωποι που θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία θα ανταποκριθούν θετικά στο νέο ξεκίνημα  του, στην κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: