Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Σταματία Δάλλα. Το νεώτερο μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, ξανά υποψήφια με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', στις εκλογές γιά τη νέα Διοίκηση της κορυφαίας ηπειρώτικης αποδημικής οργάνωσης , στις 4 Απριλίου 2016.





Η Σταματία Δάλλα, προ 3ετίας, 2ετής φοιτήτρια του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναδείχθηκε το νεώτερο μέλος  διαχρονικά, στο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, που έχει ιδρυθεί πριν 80 χρόνια. 

Αποτέλεσε τότε την ευχάριστη έκπληξη τόσο ως υποψήφια, όσο και για την αποδοχή που έτυχε, απο τους εκπρόσωπους των αποδημικών οργανώσεων που ψήφισαν, καταλαμβάνοντας μιά από τις υψηλότερες θέσεις σε σταυρούς προτίμησης.

Ασχολήθηκε με επιτυχία την 3ετία της θητείας της,  με θέματα των  επιτοπών της ΠΣΕ, Νεολαίας και Γυναικών, αποτελώντας την αιτία, για να συμμετέχουν στις δράσεις της ΠΣΕ νέα Ηπειρωτόπουλα. Παράλληλα συμμετέχοντας στη χορευτική ομάδα της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου, καταξιώθηκε ως η κορυφαία χορεύτρια του τμήματος ενηλίκων, αποσπώντας διθυράμβους για τους περίτεχνους τόπους που αποδίδει τους ηπειρώτικους χορούς και όχι μόνο.

Ώριμη πλέον και μετά από μιά επιτυχή τριετία στο Δ,Σ. της ΠΣΕ, με εμπειρία και πολλές πλέον προσλαμβανόμενες παραστάστεις και με ολοκληρωμένες τις Πανεπιστημιακές σπουδές της, διεκδικεί την εκλογή της, με το ψηφόδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο'', στο νέο Δ.Σ. , στις εκλογές της 4ης Απριλίου2016.

Αξίζει να την εμπιστευτούμε και πάλι.

romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: