Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος. Ανοιχτό κάλεσμα σε μουσικούς και ερμηνευτές της Ηπειρώτικης παράδοσης για συμμετοχή στο ''Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016''.



Το «Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016», το Σάββατο και την Κυριακή 5, 6 Μαρτίου στο Στάδιο Ταέ Κβον Ντο, θα είναι το μεγαλύτερο αντάμωμα ξενιτεμένων Ηπειρωτών, φίλων της Ηπείρου και της Παράδοσης στην Αθήνα φέτος. Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, μέσα από το πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων του διημέρου, απευθύνει ένα κάλεσμα αποφασιστικής και ενεργητικής συμμετοχής, όχι μόνο στην παρακολούθηση αλλά και στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων. Το «Πανηπειρωτικό Πανόραμα» θέλει τους θεατές, πρωταγωνιστές των εκδηλώσεών του! Και φροντίζει να τους παραδώσει τη σκυτάλη σε μια από τις κορυφαίες στιγμές του διημέρου- στο «Πάνδημο Ηπειρώτικο Γλέντι» που θα ακολουθήσει την «Πίτα του Ηπειρώτη», το μεσημέρι της Κυριακής 6 Μαρτίου, από τη 1 ως τις 3 μμ.


Τη σκυτάλη του χορού στο «Πάνδημο Ηπειρώτικο Γλέντι» έχουν όλοι οι θεατές, τη σκυτάλη της μουσικής έχουν οι άξιοι Ηπειρώτες μουσικοί και τραγουδιστές, οι κομπανίες και οι πολυφωνικοί όμιλοι που θα δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Για να υπάρξει ο χρόνος καλύτερης προετοιμασίας του προγράμματος και ως προς το ρεπερτόριο και ως προς τα τεχνικά ζητήματα, όσοι Ηπειρώτες δεξιοτέχνες και ερμηνευτές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη μεγάλη μουσική σκυταλοδρομία της Ηπειρώτικης Παράδοσης, εθελοντικά πάντα, πρέπει να απευθυνθούν στη Γραμματεία της Π.Σ.Ε. (τηλέφωνο 210 3241137) μέχρι και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, αφήνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους και στη συνέχεια η Πολιτιστική Επιτροπή θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί τους για να οριστικοποιηθεί ο τρόπος, ο χρόνος, η προβολή, η σειρά της συμμετοχής τους.
Στο «Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016» έχουν θέση συμμετοχής όλοι όσοι θέλουν να σηκώσουν τη σκυτάλη του, συμβάλλοντας στην επιτυχία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: