Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Επιστολή της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος προς κάθε ενδιαφερόμενο Εκδότη Εντύπου ή ψηφιακού Μ.Μ.Ε., για συμμετοχή του, στην Έκθεση Τύπου, που διοργανώνεται στα πλαίσια της εκδήλωσης ''Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016'', στις 5 και 6 Μαρτίου 2016, στο Κλειστό του Ταε Κβοντό Π. Φαλήρου


Αγαπητοί/ές φίλοι/ες/ 

Το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συν\δίας Ελλάδος με την ευκαιρία της αλλαγής του χρόνου και -κυρίως-της διοργάνωσης της μεγάλης διήμερης εκδήλωσης της Π.Σ.Ε «Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016» στις 5 και 6 Μαρτίου 2016, εύχεται υγεία και δύναμη στις προσπάθειές σας να συνεχίσετε την έκδοση των Εντύπων ή ψηφιακών Μέσων Ενημέρωσης ,ενώ παράλληλα επιθυμεί να διατυπώσει τις ευχαριστίες του προς όλους σας που μας τιμάτε με την αποστολή των εντύπων σας (καθημερινών Τοπικών εφημερίδων της Ηπείρου και περιοδικών εκδόσεων Συλλόγων μελών της Π.Σ.Ε. και της χώρας)στα γραφεία μας ,αλλά και διότι δημοσιοποιείτε και διαδίδετε στους Ηπειρώτες, όπου γης, τις δραστηριότητες ,τις αποφάσεις,τις απόψεις και τις ανακοινώσεις μας.. 

Εκφράζει επίσης κατ'εξοχή την ευαρέσκειά του στις Αδελφότητες ,τους Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες -μέλη της αλλά και άλλων περιοχών,διότι επιμένουν ηρωικά ,παρά τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν σε δύσκολους καιρούς στην έκδοση των πολύτιμων εντύπων τους που λειτουργούν ως σημεία συνοχής και αναφοράς των συμπατριωτών της διασποράς και ιμάντες σύνδεσης με την Ήπειρο.Επίσης και γιατί προβάλλοντας και τις δράσεις της Π.Σ.Ε. συντελούν στην εμπέδωση της αμφίδρομης σχέσης μεταξύ αυτής και των Συλλόγων ,καθώς και με τη ζώσα κοινωνία,αναπληρώνοντας την έλλειψη εντύπου στην Π.Σ.Ε. 


Παρακαλεί να επιτραπεί εκ μέρους σας να εκτεθούν στο περίπτερο Τύπου της Π.Σ.Ε. στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ τα έντυπά σας τιμητικά (είτε ανήκουν σε Σωματεία μέλη μας ,είτε σε ιδιώτες) και ειδικά οι Σύλλογοι να μας ενισχύσετε με υλικά και με ανθρώπους για το στήσιμο μιας έκθεσης εντύπων πάσης φύσεως που να καλύπτουν την Ιστορία ,το Παρόν και το Μέλλον του Μέσου που διαχειρίζεστε και κατά προτίμηση του Ηπειρώτικου Συλλόγου σας (χωρίς αποκλεισμό άλλων περιοχών,στα όρια των δυνατοτήτων μας βέβαια).Πρέπει να διευκρινιστεί ότι οι Σύλλογοι μέλη της Π.Σ.Ε μπορούν να στήσουν στο χώρο δικό τους περίπτερο με ανάληψη μικρής δαπάνης ,σε συνεννόηση με την Π.Σ.Ε.,για να προβάλλουν καλύτερα τη δράση τους. 

Επίσης σας καλούμε να προβάλλετε την σπουδαία αυτή εκδήλωση,της οποίας πρόγραμμα και περιεχόμενο επισυνάπτονται και να βοηθήσετε στη μαζική συμμετοχή όλων των Ηπειρωτών και των φίλων μας ,στην επιτυχία της εκδήλωσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Τύπου και για την εκδήλωση της Π.Σ.Ε. να απευθύνεστε : 
Τηλ.Επικοινωνίας ΠΣΕ: Γραμματεία: 210 3243822-3241137,\Email: info@panepirotiki.gr \ www.panepirotiki.gr_-
 Έφορία Τύπου: 6973684380 (Τζίμας Σ. -Email: sptzima@gmail.com) και 6973737653 ( Τόκας Χ.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: