Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ITF Tennis Preveza Cup 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Preveza Cup 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το τουρνουά της ITF Preveza Cup 2015 που φιλοξένησε η Πρέβεζα από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 4 Ιουλίου.



IMG 0576


Ο Χρήστος Αντωνόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό των αγοριών, αφού επιβλήθηκε εύκολα του Ιταλού Federico Jannaccone με 6-1, 6-2.

IMG 0522

Στον τελικό των κοριτσιών μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες τελικά στο τάι μπρέικ η Αμερικανή Nicole Lynn Anderson επιβλήθηκε της Βασιλικής Καρβούνη και πήρε την πρώτη θέση.

IMG 0610

Στα διπλά των κοριτσιών την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Laura Lopez Giese από την Ισπανία και Αναστασία-Μαρία Παλάσκα, επικρατώντας των Rikeetha Pereira από την Ινδία και Anjana Suresh από τον Καναδά.

IMG 0571

Τέλος στα διπλά των αγοριών την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Βασίλης Ηλιόπουλος, επικρατώντας των Yanki Erel και Atakan Gezer από την Τουρκία.

IMG 0624

Ο Διευθυντής των Αγώνων κ. Δημήτρης Παππάς ευχαρίστησε όλους τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τους θεατές που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις τένις στο δημοτικό κολυμβητήριο της Πρέβεζας και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: