Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Tρίτη ημέρα του 33ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας, με εκπλήξεις και δάκρυα συγκίνησης. Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου 2015.

Με εκπλήξεις και δάκρυα συγκίνησης η τρίτη ημέρα του 33ου Δ.Χ.Φ. Πρέβεζας

Με εκπλήξεις και δάκρυα συγκίνησης ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα του 33ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας.

IMG 0666


Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό κομμάτι του 21ου Διεθνούς Διαγωνισμού Θρησκευτικής Μουσικής, ενώ το βράδυ η καρδιά της χορωδιακής μουσικής χτύπησε σε τρία διαφορετικά σημεία της Πρέβεζας.

IMG 0650

Στο Ναυτικό Μουσείο οι χορωδίες από την Κύπρο, την Τσεχία, την Ιταλία και την Πολωνία έδωσαν το δικό τους μουσικό στίγμα, ενώ στην πλατεία Λιμενικού Ταμείου χορωδίες από την Τσεχία, τη Ρουμανία και την Πολωνία κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί.

IMG 0723

Η εκδήλωση στο Δημοτικό Κηποθέατρο είχε...τοπικό χρώμα αφού εκτός από τις Χορωδίες της Τσεχίας και της Δανίας, στη σκηνή ανέβηκε η Χορωδία Νέων Αρμονία και η Παιδική Χορωδία Αρμονία η οποία παρουσίασε το μιούζικαλ «Μια φορά κι έναν καιρό στους Παξούς».

IMG 0699

Η βραδιά έκλεισε με δάκρυα χαράς και συγκίνησης αφού χορωδοί που το 1995 αποτελούσαν το πρώτο παιδικό τμήμα της Χορωδίας Αρμονία, υπό...άκρα μυστικότητα ξαναενώθηκαν 20 χρόνια μετά και μετά από ολιγόωρες πρόβες και με την πολύτιμη συνδρομή του Βαλεντίν Στεφάνοφ έκαναν μια μικρή μουσική έκπληξη στην Ανέλια Στεφάνοβα η οποία δάκρυσε από συγκίνηση πάνω στη σκηνή.

IMG 0796

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται σήμερα με την τελετή λήξης στις 21:30 στο Κηποθέατρο.



Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: