Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

28 ομάδες και θεαματικές αναμετρήσεις στο North Area Beach Volley Circuit στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας. Μαγνήτισε τα βλέμματα των θεατών η τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου!!!

28 ομάδες και θεαματικές αναμετρήσεις στο North Area Beach Volley Circuit στην Κυανή Ακτή

Δείτε τα video




Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου οι αγώνες του North Area Beach Volley Circuit, που φιλοξενείται στην Κυανή Ακτή μέχρι και σήμερα Κυριακή 5 Ιουλίου.

IMG 0422


Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στον Δημήτρη Νικολό, ο οποίος δίνει το δικό του αγώνα ζωής, ενώ ανάμεσα στις 28 ομάδες που συμμετέχουν (16 ομάδες ανδρών και 12 ομάδες γυναικών), λαμβάνει μέρος και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», καθώς είναι γνωστό το πάθος της για το beach volley.

IMG 0498

Ήδη από την πρώτη μέρα οι αναμετρήσεις προσέφεραν αρκετό θέαμα, ενώ πολλοί ήταν και οι θεατές που βρέθηκαν στην Κυανή Ακτή για να παρακολουθήσουν τους αγώνες στα πανέμορφα γήπεδα που στήθηκαν στο σημείο.

IMG 0444

Μαγνήτισε τα βλέμματα των θεατών στην Κυανή Ακτή η Βίκυ Χατζηβασιλείου!!!

Τα βλέμματα όλων όσων βρέθηκαν στην Κυανή Ακτή της Πρέβεζας, κέντρισε η γνωστή παρουσιάστρια και ταλαντούχα παίκτρια του beach Volley Βίκυ Χατζηβασιλειου.






Η Βίκυ Χατζηβασιλέιου αγωνίζεται  και εκείνη στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης του 3ου North Area Circuit, η οποία είναι αφιερωμένη στο Δημήτρη Νικολό, ο οποίος τους τελευταίους 9 μήνες δίνει τον δικό του αγώνα για να γυρίσει και πάλι κοντά μας.
Πρόσχαρη, φιλική και οικία συνομίλησε με όλους όσους ήθελαν να την γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί της, ενώ εντυπωσίασε τους πάντες με το ταλέντο της στο άθλημα αλλά και με το πολύ καλά διατηρημένο σώμα της το οποίο δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από μιας 20χρονης.
Σε σύντομη συνομιλία που είχαμε μαζί της μας είπε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε την πόλη μας, μιας και έχει ξαναβρεθεί στην Πρέβεζα για λίγες ώρες κατά το παρελθόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: