Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Από τα «μπάνια του λαού» στα μπάνια της τρόικας. Η Κυβέρνηση έχει το αλάνθαστο σχέδιο: από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη βλέπουμε...



Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λέει τη γυμνή αλήθεια στο λαό ακόμη μια φορά. Οι συναντήσεις με την τρόικα θα γίνονται σε ξενοδοχείο εκτός Αθηνών.

Σεξ και βία. Χωρίς συναίσθημα. 

Μοιάζει τόσο αθώο το «στα τέσσερα» που ανέκραζε ο συγκυβερνήτης. Εδώ στήνεται το απόλυτο σκηνικό για σαδομαζοχιστικές καταστάσεις. 

Για τους ρόλους δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Είναι γνωστή η .διανομή. Η χλιδή της διαμονής ήταν το ζήτημα και επιλύθηκε με τον καλύτερο τρόπο. 
Τα λεφτά για τις διακοπές των τροϊκανών και τις μετακινήσεις όσων θέλουν να συνεργαστούν με τους Θεσμούς, δεν είναι πρόβλημα. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα χρημάτων. 
Αυτό που διακυβεύεται είναι η αξιοπρέπεια της Κυβέρνησης . 
Υπερθεμάτισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης σχετικά με την πρόταση της κυβέρνησης να πάνε τα στελέχη της Τρόικα σε ξενοδοχείο εκτός Αθηνών. 
«Ε καλοκαίρι είναι... Δεν θα κάνει μπάνια;», απάντησε ο υπουργός Επικρατείας, όταν ρωτήθηκε για το θέμα σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πρόσθεσε: «Εγώ νομίζω ότι είναι ευμενής μεταχείριση να μπορείς να πας σε ένα μέρος που είναι resort και να μπορείς να κάνεις τα μπάνια σου καλοκαιριάτικα. Και από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη βλέπουμε...». 
Όσο για το αν θα μπουν στα υπουργεία οι εμπειρογνώμονες, απάντησε «αν δεν πρέπει, δεν θα γίνει». 
Σύμφωνα με αποκάλυψη της Die Zeit την Παρασκευή, η κυβέρνηση πρότεινε στους εμπειρογνώμονες των τεχνικών κλιμακίων να μείνουν σε ξενοδοχείο εκτός Αθηνών, σε απόσταση 45 λεπτών από το κέντρο. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, η ελληνική πλευρά επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας. 
Ο βασικότερος λόγος για την επιλογή αυτή είναι να μην παίξουν στα τηλεοπτικά κανάλια εικόνες των μισητών εκπροσώπων των δανειστών, να εισέρχονται βλοσυροί και αποφασισμένοι στα άδυτα των υπουργικών γραφείων της σοσιαλιστικής Κυβέρνησης. 
Στον Αστέρα Βουλιαγμένης ή στο Λαγονήσι Resort τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. 
Η τελευταία κόκκινη γραμμή της Κυβέρνησης είναι το αεράκι του Σαρωνικού. Αυτό δεν πωλείται, δεν χαρίζεται, δεν τεμαχίζεται. 
Η Κυβέρνηση έχει το αλάνθαστο σχέδιο: από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη βλέπουμε
Από τα μπάνια του λαού, για τα οποία ενδιαφερόταν προσωπικά ο Αντρέας φτάσαμε στα μπάνια της τρόικας, που πρέπει να γίνουν ανενόχλητα από τα media και ανεμπόδιστα από πάσης φύσεως καταληψίες και διαμαρτυρόμενους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: