Ένα από τα διασημότερα top models στον κόσμο σήμερα, η Natasha Poly, γεννήθηκε πριν 28 χρόνια στη πόλη Perm της -τότε- Σοβιετικής Ένωσης και ξεκίνησε να ποζάρει μόλις στα 15 της χρόνια. Γεννημένη με το όνομα Natalya Sergeyevna Polevshchikova, αποτελεί ανακάλυψη ενός τοπικού ατζέντη της πόλη της ο οποίος την έστειλε στη Μόσχα, στα 16 της χρόνια, ώστε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό «New Model Today» στον οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Η Natasha έκανε το ντεμπούτο της σε μεγάλη πασαρέλα το 2004 για λογαριασμό του οίκου Emanuel Ungaro και μάλιστα εκείνη τη χρονιά «περπάτησε» σε 54 διαφορετικά fashion shows του πλανήτη και σε πόλεις σαν το Μιλάνο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, ενώ έκανε και το πρώτο της εξώφυλλο για τη «Vogue». Από τότε, η Poly έχει πάρει μέρος σε καμπάνιες των Gucci, Prada, Lanvin, Fendi, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Dsquared2, Sonia Rykiel, Nine West, Proenza Schouler, H&M, Printemps, Blumarine, Jil Sander, Nina Ricci, Missoni, Shiatzy Chen, Calvin Klein, Givenchy, Balmain, Neiman Marcus, Jimmy Choo, MaxMara, Alberta Ferretti, JOOP! και Dolce & Gabbana.
Είναι πάρα πολλά εκείνα που μπορεί να γράψει κάποιος για τη θαυμαστή καριέρα της Natasha Poly, εκείνο όμως που ξεχωρίζει για την ίδια τα τελευταία χρόνια είναι η γέννηση της κόρης της, το 2013 και ο γάμος της με τον Ολλανδό επιχειρηματία Peter Bakker δύο χρόνια νωρίτερα.

Δείτε τα video