Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

H... Queen Zoi, η αριστερή ντέ, που τα θέλει όλα επίπεδα και ισοπεδωμένα



Απ' ότι μαθαίνουμε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ή... Queen Zoi, πήρε πίσω της διαταγή με την οποία απαγορευόταν στους αστυνομικούς που φυλάνε τη Βουλή να πηγαίνουν για κατούρημα στο κτίριο. Ο σάλος που δημιουργήθηκε και η απειλή των αστυνομικών ότι θα αφήσουν αφύλακτο το κοινοβούλιο είχε αποτέλεσμα να κάνει πίσω. Ίσως και να φοβήθηκε μήπως γίνει η περιοχή... δημόσιο ουρητήριο και πλέον οι αστυνομικοί θα πηγαίνουν να κάνουν την ανάγκη τους χωρίς να ρωτάνε την Πρόεδρο αν θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες ή να πατάνε το καζανάκι.

Το γεγονός αυτό θα ήταν μια πολύ ωραία πλάκα για να γελάμε αν δεν ήταν από τα πιο σοβαρά θέματα των ημερών. Δεν είναι το...κατούρημα όσο η απαξίωση στο πρόσωπο των αστυνομικών. Είναι αυτή η αθλιότητα της αριστεράς που ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε «ειρηνικούς διαδηλωτές» και «μπάτσους» ακόμη κι αν οι πρώτοι καίνε την Αθήνα. 
Είναι η λογική των Δεκεμβριανών του 2008 όπου οι μπαχαλάκηδες ήταν «επαναστάτες» ενώ οι αστυνομικοί ήταν «όργανα του κεφαλαίου που θέλει να ποδηγετήσει το λαϊκό κίνημα». 
Αυτό ακριβώς είναι για την κυβέρνηση της αριστεράς το αστυνομικό σώμα. Ασχέτως αν τώρα και η Κωνσταντοπούλου και οι υπουργοί δέχονται να τους προστατεύουν οι «μπάτσοι». 
Οι αστυνομικοί για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εχθροί, είναι οι κακοί στην υπόθεση και πρέπει να εξαφανιστούν. Να μην τους βλέπει η μαντάμ Ζωή ούτε στις τουαλέτες γιατί της χαλάει την «αριστερή» της μόστρα. Δεν θέλουν οι αριστεροί τις στολές «χαλιούνται» με την εικόνα τους, αλλά απαιτούν από τους αστυνομικούς να τους προστατεύουν, να διατηρούν ασφαλή την ελληνική κοινωνία. 
Ασχέτως αν πρόκειται για μερικούς από τους πλέον κακοπληρωμένους δημοσίους υπαλλήλους που διακινδυνεύουν τη ζωή τους κάθε μέρα. Προφανώς για την κ. Κωνσταντοπούλου και την παρέα της οι καθαρίστριες των 2.000 ευρώ είναι πιο σημαντικές από τα παιδάκια των 700 ευρώ που έχουν κάθε μέρα ένα πιστόλι στον κρόταφο. 
Η αντίδραση ήταν άμεση και από τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, Γ. Πανούση, ο οποίος αποδεικνύεται και ο πιο σοβαρός στην κυβέρνηση. Ο κ. Πανούσης, έδειξε ότι έχει ενοχληθεί από την συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου. 
«Πιστεύω ότι στις δημοκρατίες ο θεσμός της Βουλής πρέπει να σέβεται τον άλλο θεσμό, την Αστυνομία», είπε συγκεκριμένα ο κ. Πανούσης και χαρακτήρισε την απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου λαθεμένη, ενώ την απέδωσε σε παρεξήγηση. 
«Δεν μπορεί να υποτιμάται (και άλλη φορά έχει συμβεί) η Αστυνομία και να θεωρείται παρείσακτη στο προαύλιο της Βουλής, ενώ δεν είναι παρείσακτοι άλλοι που δεν εκπροσωπούν το νόμο και την τάξη». 
Ακριβώς εκεί είναι το θέμα. Η Πρόεδρος θα ήθελε το προαύλιο της Βουλής να γεμίσει με συνδικαλιστές ή μπαχαλάκηδες ή αναρχικούς, αλλά δεν θα ήθελε την αστυνομία. Η κ. Ζωή είναι απλά εκπρόσωπος της αριστεράς που τα θέλει όλα ισοπεδωμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: