Υλικά 4 ατομα
250 γρ. φράουλες κομμένες στα δύο
1 αβοκάντο, κομμένο σε καβάκια
200 γρ. ρόκα ή σπανάκι (ή ανάμεικτα)
100 γρ. βαλεριάνα
2 βερυκοκα
Για το ντρέσινγκ
3 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξίδι πετιμεζι
1κ.σ μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
1. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά
για το ντρέσινγκ, αλατοπιπερώνουμε και
τα χτυπάμε καλά με το σύρμα.
2. Πλένουμε καλά τα φύλλα από τη ρόκα
ή το σπανάκι και τα στρώνουμε σε μια
σαλατιέρα. Ρίχνουμε από πάνω τις φράουλες,
το βερίκοκο κομμένο τρανς , αβοκάντο
και ανακατεύουμε απαλά.
3. Ραντίζουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ
και σερβίρουμε.
Συνοδεύετε με τσίπουρο παγωμένο
με λεμόνι .
Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
romiazirou.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου