Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Να 5 λόγοι για τους οποίους ο Αργύρης ο άνεργος, ο Ντινόπουλος, ο άνθρωπος που έβλεπε κύκλους στα Ίμια, δεν θα μείνει καιρό χωρίς δουλειά

06_015_img_8695_201501081420760801

Πουτάνα ανεργία. Έχεις τσακίσει τα καλύτερα παιδιά τα τελευταία χρόνια:

maxresdefault
papa_ndreou_
Ivanovic-3
Τελευταίο θύμα της μεγάλης μάστιγας των καιρών μας, είναι ο Αργύρης Ντινόπουλος, πρώην βουλευτής και υπουργός με τη Νέα Δημοκρατία, που απέτυχε να εκλεγεί στις 25 Ιανουαρίου και έκτοτε τραβάει το κανάλι και δε μπορεί να βρει δουλειά, όπως τόσο γλαφυρά έχει πει ο μεγάλος ποιητής της ανεργίας, Αντρέας ο Ανεργος
Ο γοητευτικός Άρτζι όμως, σιγά μη κλάψει σιγά μη φοβηθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ο τιτάνας των Βριλησσίων ανέβασε βιογραφικό του στα ίντερνετς:
8f9040b61af09dcdc14f8102870710de
ff-thumb-large
Αργύρης-Ντινόπουλος
TA ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ
Εμείς, έτσι στα πεταχτά, ψάξαμε και βρήκαμε τουλάχιστον 5 λόγους για τους οποίους πιστεύουμε οτι το χέλι της Β' Αθηνών, δεν θα μακροημερεύσει στον ΟΑΕΔ:

5. Ξέρει πως γράφεται ένα καλό βιογραφικό
Ολα τα αποσπάσματα που ακολουθούν είναι από το βιογραφικό του μεγάλου στην επίσημη ιστοσελίδα του:

Ως μαθητής στο δημοτικό και στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου φοίτησε παράλληλα στα κατηχητικά σχολεία.
Έτσι, οι αρχές της χριστιανικής και της ελληνικής παιδείας διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα και το σύστημα αξιών του από πολύ νεαρή ηλικία.
Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης το καλοκαίρι της μεταπολίτευσης.
Το 2002 ο Αργύρης Ντινόπουλος έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος στα Βριλήσσια εκπλήσσοντας όσους γνώριζαν την αγάπη του για την δημοσιογραφία.
«Το θέλω γιατί είναι δύσκολο», τους απάντησε.
Με εν ενεργεία δήμαρχο του Πασοκ και ανθυποψήφιους δύο. αντάρτες της Νέας Δημοκρατίας η νίκη φαινόταν αδύνατη.
Κέρδισε, στον δεύτερο γύρο, με 137 ψήφους διαφορά.
Λίγους μήνες μετά συγκρούστηκε με τα ΜΑΤ, όταν η τότε κυβέρνηση επιχείρησε να εγκαταστήσει υποσταθμό της ΔΕΗ στην ναυτική βάση των Βριλησσίων.
Κέρδισε την μάχη και μετέτρεψε την ναυτική βάση σε πάρκο.
Το 2006 οι δημοσκοπήσεις κατέγραφαν σίγουρη επανεκλογή του στον Δήμο. Τότε τον κάλεσε ο Πρωθυπουργός και του πρότεινε την υποψηφιότητα της Υπερνομαρχίας Αθηνών - Πειραιώς.
«Δέχομαι γιατί είναι δύσκολο», απάντησε.

4. Παρακαλούσε να πληρώσει τα χρέη του στο ταμείο των δημοσιογράφωνntinopoylos-efimerida-syntakton

Όταν, ο για πολλά χρόνια δημοσιογράφος Άρτζι, εξεφωνίσθη για τα χρέη του στο ταμείο των δημοσιογράφων, βγήκε στον Καμπουράκη και ισχυρίστηκε οτι τους παρακαλούσε για να πληρώσει, αλλά αυτοί οι ανεπρόκοποι. Ευτυχώς για την ανθρωπότητα, ο Μητσικώστας έβλεπε τηλεόραση εκείνο το βράδυ:
  Δείτε το  video


3. Είναι ένας μικρός θεούλης του τουίτερ

Όπως έχουμε αποδείξει στο luben.tv, ο Αργύρης ο Ντινόπουλος είναι άσος στο σπαμάρισμα ιντερνετικής «σοφίας» για δεξιές θείτσες:

   4a5dbfb21c072_700x

4a6827d6b8dc0_700x

2. Αυτός ανακάλυψε τον Τάκη με τους κύκλους του

Σαν δημοσιογράφος, ο Αργύρης ο Άνεργος ήταν μαχίμι. Έχει πάει Ρουμανία, Ρουάντα, Ιράκ, Αφγανιστάν και σε αρκετά ρέηβ πάρτυ:

Δείτε το video
  

Για οποιοvδήποτε άλλο, η ανακάλυψη του Τάκη που βλέπει κύκλους θα ήταν το αποκορύφωμα της δημοσιογραφικής του καριέρας:
κυκλους2
κύκλους4
Όχι όμως και για τον Άρτζι, για τον οποίο κορυφή και φάρος της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας είναι και θα παραμείνει.

1. Τότε που ένας πολεμικός ανταποκριτής σχεδόν ξεκίνησε πόλεμο

Όταν σκεφτόμαστε «Ίμια», η πρώτη εικόνα συνήθως είναι ένας κοντούλης με ελιές να ευχαριστεί τη κυβέρνηση των ΗΠΑ, ενώ τον ξεφωνίζουν ακόμα και οι πέτρες της Βουλής.
Πως είχε ξεκινήσει όμως η ιστορία;

Στις 25 Δεκεμβρίου 1995 το τουρκικό φορτηγό πλοίο Φιγκέν Ακάτ προσάραξε σε αβαθή ύδατα κοντά στις βραχονησίδες και εξέπεμψε σήμα κινδύνου. Το λιμεναρχείο Καλύμνου διέθεσε ρυμουλκό για να αποκολλήσει το τουρκικό πλοίο, αλλά ο πλοίαρχος αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε τουρκική περιοχή και άρα οι τουρκικές αρχές είχαν την αρμοδιότητα να του προσφέρουν βοήθεια.

(.) Ο τότε δήμαρχος της Καλύμνου ύψωσε την ελληνική σημαία σε ένα από αυτά τα δύο νησιά στις 25 Ιανουαρίου 1996, συνοδευόμενος από τον αστυνομικό διευθυντή Καλύμνου Γ. Ριόλα, έναν ιερέα και δύο κατοίκους του νησιού.
Τα τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν εικόνες με την ελληνική σημαία υψωμένη στα Ίμια, κάτι που προκάλεσε σάλο στην κοινή γνώμη της Τουρκίας. (πηγή)

Αν αναρωτιέστε ακόμα ποιος ήταν ο επικεφαλής του συνεργείου που τράβηξε τις εικόνες, κάτι κάνουμε λάθος:
  
Δείτε το video


Στη συνέχεια, το μόνο που ήταν απαραίτητο για να στραβώσει η φάση, ήταν ένας Τούρκος Ντινόπουλος:

Δύο δημοσιογράφοι του γραφείου της εφημερίδας Χουριέτ στη Σμύρνη, μετέβησαν με ελικόπτερο στη Μεγάλη Ίμια, υπέστειλαν την ελληνική σημαία και ύψωσαν την τουρκική σημαία. Η όλη επιχείρηση των δημοσιογράφων βιντεοσκοπήθηκε και προβλήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στη Χουριέτ. Το γεγονός αυτό πήρε σημαντικές διαστάσεις. Σύντομα, ελληνικά και τουρκικά πολεμικά σκάφη κινήθηκαν στην περιοχή. (πηγή)

assets_LARGE_t_420_54360742_type12128
Τελικά μπορεί να μην έγινε πόλεμος, ο Αργύρης ο Ντινόπουλος όμως έφτασε να γίνει μέχρι και υπουργός Εσωτερικών, αρκετά χρόνια αργότερα, ενώ είμαστε σίγουροι οτι η μέρα που θα ακυρώσει με περηφάνια την κάρτα ανεργίας του, δεν αργεί. 

06_027_img_5430_201410061412609689

Δεν υπάρχουν σχόλια: