Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Μπούμερανγκ... η συνεργασία Μπαϊλη-Σαραμπασίνα. Θύελλες στο εσωτερικό της παράταξης του Χρήστου Μπαίλη έχει προκαλέσει η πρόσφατη απόφαση του δημάρχου Πρέβεζας να προχωρήσει στη συνεργασία με τον προερχόμενο από τη μείζονα αντιπολίτευση Παύλο Σαραμπασίνα.

Θύελλες στο εσωτερικό της παράταξης του Χρήστου Μπαίλη έχει προκαλέσει η πρόσφατη απόφαση του δημάρχου Πρέβεζας να προχωρήσει στη συνεργασία με τον προερχόμενο από τη μείζονα αντιπολίτευση Παύλο Σαραμπασίνα.

Και η θύελλα αφορά και στην ουσία και στους τύπους... Η ουσία είναι ότι πρόκειται για μία απόφαση αποκλειστικά του δημάρχου για την οποία η παράταξη ούτε ενημερώθηκε, ούτε εξέφρασε άποψη.
 Οι τύποι σχετίζονται με την ίδια την ανακοίνωση, στην οποία ο κ. Μπαίλης έδωσε πανηγυρικό τόνο...
Συνεργάτες του είναι σφόδρα ενοχλημένοι, εκτιμώντας ότι η συνεργασία αυτή έβαλε φρένο στο άνοιγμα προς την κεντροαριστερά.
Τα πράγματα αναμένεται να γίνουν ακόμη χειρότερα για το νυν δήμαρχο, καθώς λέγεται έντονα ότι η συνεργασία δεν αποτελεί προιόν προγραμματικής συμφωνίας, αλλά συμφωνίας για τα αξιώματα.



Και όπως σημειώνεται, η συμφωνία περιέχει μία θέση αντιδημάρχου για τον Παύλο Σαραμπασίνα.
Στη συμφωνία αυτή διαφεύγουν δύο,,,μικρές λεπτομέρειες. Η πρώτη είναι να κερδίσει τις εκλογές ο Χρήστος Μπαίλης και η δεύτερη να καταφέρει να εκλεγεί ο Παύλος Σαραμπασίνας.
Πολλοί είναι αυτοί που λογαριάζουν χωρίς τους ψηφοφόρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: