Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Έντονες αντιδράσεις για την παρουσία εκπροσώπου της "Ελληνικής Αυγής" στη διαπαραταξιακή συνάντηση στο Δημαρχείο Πρέβεζας.


Την έντονη αντίδρασή τους για την παρουσία εκπροσώπου της Ελληνικής Αυγής εξέφρασαν οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, και αποχώρησαν από τη διακομματική και διαπαραταξιακή συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Πρέβεζας όπου καθορίστηκαν οι όροι διεξαγωγής της προεκλογικής εκστρατείας και οι χώροι που θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή των κομμάτων και των παρατάξεων βάσει εγκυκλίων του Υπουργείου Εσωτερικών. 


Εκ μέρους του Δήμου Πρέβεζας, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Γιώργος Φραγκούλης, τόνισε πως ήταν υποχρέωσή του από το νόμο και τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών να καλέσει στη συζήτηση, τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων και των παρατάξεων ανεξάρτητα από τι πιστεύει προσωπικά ο ίδιος για τη Χρυσή Αυγή. 

Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και των δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων τους, τόνισαν πως είναι πρόκληση να βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι με τον εκπρόσωπο ενός ναζιστικού μορφώματος και αποχώρησαν με την έναρξη της συνεδρίασης. 

Με ανακοίνωση τους η ΚΟ του ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση Πρέβεζας καταγγέλλουν την πλειοψηφία της Δημοτικής αρχής για προσπάθεια νομιμοποίησης του ρόλου της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εκλογές (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και Δημοτικές) με την επωνυμία «Ελληνική Αυγή». Καλώντας τους εργαζόμενους, το λαό της Πρέβεζας να γυρίσει την πλάτη του στο ναζιστικό μόρφωμα αλλά και σε όσους σήμερα προσπαθούν να το νομιμοποιήσουν με διάφορους τρόπους.

Δημοτικό Ραδιόφωνο Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: