Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ελλάς , Ευρώπη , Ζαγοράκης .


Τα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς σε σεμνή τελετή . Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός , ο Αντώνης Σαμαράς εκθείασε τα επιτεύγματα τα οποία δεν τα θεωρεί δικά του αλλά του ελληνικού λαού . Γι' αυτό ο Αντώνης Σαμαράς καλεί τους Έλληνες να ψηφίσουν Ν.Δ. στις ευρωεκλογές ώστε τα επιτεύγματα να μην έχουν τελειωμό.

Επίσης ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι ο ίδιος επιθυμεί να βγει η Ελλάδα από τα μνημόνια αλλά για να βγεις από κάπου θα πρέπει πρώτα να μπεις . Γι' αυτό μπήκαμε στο μνημόνιο , και μάλιστα δύο φορές για σιγουριά , ώστε να μπορέσουμε στη συνέχεια να βγούμε . Αλλιώς πως θα βγαίναμε ;

Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς διευκρίνισε ότι δεν τρέφεται με μνημόνια αλλά με κανονικό φαί όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι οπότε δεν έχει κανένα προσωπικό συμφέρον να υπογράφει μνημόνια. Δεν το κάνει για τον εαυτό του , αλλά για τους φουκαράδες τους έλληνες . Άλλωστε αν δεν υπήρχαν μνημόνια δεν θα υπήρχε πρωτογενές πλεόνασμα , ούτε κοινωνικό μέρισμα , ούτε επιστροφή στις αγορές . Και τότε πως θα σωζόμασταν ;

Αναφερόμενος στο ευρωψηφοδέλτιο, ο Αντώνης Σαμαράς το χαρακτήρισε ενωτικό και ανανεωτικό, με υποψηφίους για όλα τα γούστα αφού περιλαμβάνει από ανθρώπους υψηλού μορφωτικού επιπέδου μέχρι τον Θοδωρή Ζαγοράκη , γνήσιο συνεχιστή του Γιώργου Ανατολάκη . Στα ενδιάμεσα επίπεδα έχει οικολόγους - ποδηλάτες  , Πασόκους δημοσιογράφους, πρώην βουλευτές και διάφορους άλλους μαϊντανούς , αλεξιπτωτιστές και λοιπά φρούτα που δύσκολα θα πάρουν χαμπάρι τι γίνεται μέσα στην ευρωβουλή αν εκλεγούν . Μόνο ο Νίκος Βαμβακούλας λείπει που κατέχει και την αγγλική γλώσσα ... Ένας μπουφές από τον οποίο σίγουρα κάπου θα βρεις να ρίξεις έναν σταυρό να ξεχαρμανιάσεις .   Και κανένα καντήλι θα έλεγα , μέρες που είναι .

(Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει στην υποψήφια ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη από την οποία θα κερδίσει η ευρωβουλή αλλά θα χάσει η εγχώρια δημοσιογραφία. Όπως επίσης και στον μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο ο οποίος στην πραγματικότητα είναι εξωγήινος που έχει πάρει τη θέση του πραγματικού Σταύρου Ξαρχάκου που έχει συνθέσει το μεγάλο μας Τσίρκο. )


Δεν υπάρχουν σχόλια: