Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Δυσαρέσκεια κατά του Καχριμάνη από τους κεντροδεξιούς υποψήφιους δημάρχους στη Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων. Τον κατηγορούν ότι ενώ τους ζητά στήριξη, ο ίδιος κάνει τον... Αλέκο!!!


Μόνο στο δήμο Ζίτσας, υπέρ της υποψηφιότητας του Μιχάλη Πλιάκου παίρνει ανοιχτά θέση ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος φαίνεται ότι δεν κάνει το ίδιο και για τους υπόλοιπους κεντροδεξιούς υποψήφιους δημάρχους στο Νομό Ιωαννίνων, τους οποίους ουσιαστικά έχει αφήσει πολιτικά αβοήθητους, λίγες εβδομάδες πριν τις κάλπες. 


Την ίδια ώρα όμως απαιτεί από αυτούς να στηρίξουν την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Ηπείρου. 

Το μέτωπο της γαλάζιας δυσαρέσκειας κατά του Αλέκου Καχριμάνη συνεχώς διευρύνεται απ' άκρη σ' άκρη στο Νομό Ιωαννίνων και σε όλη την Ήπειρο. 



















Σε αυτή τη φάση όχι ανοιχτά αλλά με υπόγειο τρόπο, αφού πολλοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι που προέρχονται από το χώρο της Ν.Δ. και δεσμεύονται να μαυρίσουν στην κάλπη την υποψηφιότητα Καχριμάνη, αφού όπως οι ίδιοι τον καταγγέλλουν, τηρεί ίσες αποστάσεις από τους προερχόμενους από το χώρο του ΠΑΣΟΚ υποψήφιους δημάρχους.

 Ειδικά σε αυτές τις εκλογές, μετά την εισροή πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Καχριμάνη, έχουν ανατραπεί στην Αξιοβίωτη Ανάπτυξη πολλές εσωτερικές ισορροπίες και η γενική κατευθυντήρια γραμμή από τον επικεφαλής της παράταξης είναι να τηρηθούν ίσες αποστάσεις από τους υποψήφιους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. 

Αυτό όμως δεν γίνεται αποδεκτό από τους κεντροδεξιούς υποψήφιους που αναμένουν στήριξη από το μέγαρο της άνω Πλατείας, προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές. 

Οι εβδομάδες περνούν και όσο δε βλέπουν στήριξη ετοιμάζονται να μαυρίσουν! 

Υπομονή και θα τα δούμε όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: