Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Έδωσαν τα χέρια Τάκης Παππάς και Γιώργος Νίτσας. Κοινή κάθοδος για το Δήμο Πρέβεζας των παρατάξεων ''Ανοιχτή Συμπαράταξη Πρέβεζας'' και ''Ανάπτυξη Τώρα''.

Έδωσαν τα χέρια Τ. Παππάς και Γ. Νίτσας

Την απόφαση να συνεργαστούν και να συμμαχήσουν εν όψει των εκλογών της 18ης Μαΐου ανακοίνωσαν σήμερα ο επικεφαλής της Ανοιχτής Συμπαράταξης Πρέβεζας Δημήτρης Παππάς και ο επικεφαλής της παράταξης «Ανάπτυξη Τώρα» Γιώργος Νίτσας πλαισιωμένοι από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, σημειώνοντας πως η συνεργασία αυτή γίνεται από κοινή αγάπη για το δήμο που τόσα χρόνια οι εκάστοτε δημοτικές αρχές μας στέρησαν με τις παραλείψεις τους.

IMG 0440


«Πριν 40 περίπου ημέρες εξαγγείλαμε την Ανοιχτή Συμπαράταξη Πρέβεζας, μια παράταξη που θα καλέσει όλους όσους με αγάπη, θέληση και ανιδιοτέλεια θα συμπαραταχθούν ,θα συνενωθούν μαζί για ένα κοινό καλό αγώνα για το καλύτερο παρόν και το δυναμικότερο μέλλον του Δήμου Πρέβεζας. Ο δήμος έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα που ήδη έχουν αποδείξει την ποιότητα του ήθους τους στην προσωπική τους ζωή και τα ανωτέρω μελέτησε και εκτίμησε η παράταξη Ανάπτυξη Τώρα με επικεφαλής τον Γιώργο Νίτσα και έτσι σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να σας γνωστοποιήσουμε την απόφαση των 2 παρατάξεων για συμπαράταξη στις εκλογές του Μαΐου και συνδιοίκηση την επόμενη της νίκης μας σαν συμπαράταξη» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και τα βέλη του στους αντίπαλους υποψήφιους δημάρχους λέγοντας χαρακτηριστικά «Είναι κάποιοι οι οποίοι σας πουλάνε μια γεμάτη αίθουσα ξενοδοχείου της μιας νύχτας για να κρύψουν το άδειο δημαρχείο από έργα και ουσία της μιας τετρετίας».



IMG 0461

Ο κ. Νίτσας από την πλευρά του επισήμανε πως αυτή η συνεργασία είναι η πρώτη κίνηση εφαρμογής σε πραγματικό επίπεδο μιας συνεργασίας ευθύνης και συνδιαχείρισης την οποία οι προτείνουν σήμερα στους δημότες της Πρέβεζας.
''Η δημοτική παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα»'' και η ''Ανοιχτή Συμπαράταξη Πρέβεζας'' διαπίστωσαν κοινές ανησυχίες και ελάχιστες αποκλίσεις κατά τις διαδοχικές συσκέψεις μελών και των ηγετικών ομάδων τους και πραγματικά διαπίστωσαν ένα σύνολο προγραμματικών θέσεων οι οποίες συναντώνται» τόνισε ο κ. Νίτσας σημειώνοντας πως η προβολή, η ανάδειξη και κυρίως η εφαρμογή των θέσεών τους αποβλέπουν στην υλοποίηση του κεντρικού προγραμματικού στόχου που δεν είναι άλλος από την αποκατάσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης , ως κύτταρο μιας πραγματικής δημοκρατίας και παραγωγικής ανασυγκρότησης.

IMG 0458

«Σήμερα οι κοινές ανησυχίες των δύο παρατάξεων ενοποιήθηκαν υπό ένα κοινό όραμα. Σήμερα γεννήθηκε η διευρυμένη ομάδα που αφουγκράστηκε τις αγωνίες όλων των πολιτών αυτού του τόπου. Σήμερα υλοποιείται η πραγματική ρήξη με το παρελθόν και χτίζονται τα θεμέλια ενός υγιούς μέλλοντος» κατέληξε ο κ. Νίτσας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστεί εκδήλωση για την παρουσίαση ολόκληρου του ψηφοδελτίου.

Δείτε το video.



Δεν υπάρχουν σχόλια: