Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Με «αντ" αυτού»...συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Πρέβεζας ο Πέπε(κατά κόσμον Γεώργιος Λύτος), που απέσυρε την υποψηφιότητα του για δήμαρχος λόγω πόρων... στον συνδυασμό του Τάκη Παππά.

DSC00287

Μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Παππάς, ο οποίος καταφέρνει να ενσωματώσει τις ψήφους του περιβάλλοντος του Πέπε (κατά κόσμον Γεώργιος Λύτος) ο οποίος είχε αναγγείλει υποψηφιότητα Δημάρχου.


Μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Λούπα στο Ράδιο Πρέβεζα ο Πέπε ανακάλεσε την υποψηφιότητά του λόγω έλλειψης πόρων, τονίζοντας ότι θα επιδιώξει συνεργασία με άλλο συνδυασμό και κατά προτίμηση με αυτόν του κ.Τάκη Παππά.



«Είμαστε νεοδημοκράτες» είπε ο Πέπε. «Αν δεν γίνει συνεργασία θα κάτσουμε στα σπίτια μας. Δεν θα πάμε για ψήφο».

Τελικά η φόρμουλα συνεργασίας βρέθηκε και αντί του ''Πέπε'' κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Τάκη Παππά, ο αδελφός του Ιωάννης Λύτος, ο οποίος είναι αγαπητός και θα πάρει ψήφους πέραν της επιρροής του Πέπε.


DSC00742

Σήμερα το βράδυ θα γίνει γνωστή και η απόφαση της παράταξης του Γιώργου Νίτσα αν θα κατέβει στις εκλογές  αυτόνομα ή αν θα συνεργαστεί με κάποιον από του υπάρχοντες συνδυασμούς. Μέσα στα ενδεχόμενα είναι και η συνεργασία με τον συνδυασμό του  Δημήτρη Παππά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: