Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο Γιάννης Θεοδώρου, ενεργό μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού, ξανά υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καματερού, του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, με τον συνδυασμό του Νίκου Σαράντη



Δήλωση του Γιάννη Θεοδώρου.

"Με τη δύναμη της γνώσης και τη μέχρι σήμερα αυτοδιοικητική εμπειρία του συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού που συστάθηκε με το Ν.3852/10 στα πλαίσια του ενοποιημένου Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, με πνεύμα διαπνεόμενο από τη βούληση για δημιουργία και πλεόνασμα αλληλλεγγύης....! 
Ο νικηφόρος εκλογικός αγώνας του συνδυασμού του ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ, και η τελική νίκη του, είναι οι βασικές παράμετροι για να υλοποιήσουμε και να μετουσιώσουμε σε πράξη για την Κοινότητά μας, στην επόμενη 5ετία, το Καματερό, κάθε προσωπική και συλλογική θετική ενέργεια, τα όνειρα, τις ευχές, τις επιθυμίες μας, να προχωρήσουμε ακόμη πιο δυναμικά κάνοντας τα αναγκαία άλματα και τις αντίστοιχες υπερβάσεις, συμπληρώνοντας τα έργα που ήδη εκτελούνται και αγωνιζόμενοι για όλα όσα δρομολογούνται, η δύναμη των πολιτών του Καματερού που είναι η κάθε μία ψήφος τους, ας γίνουν εφαλτήριο, μιας νέας ακόμη πιο καρποφόρας συνέχειας...!" 
Γιάννης Θεοδώρου, Υποψήφιος  Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καματερού, με τον συνδυασμό του Νίκου Σαράντη 


Σύντομο βιογραφικό του Γιάννη Θεοδώρου
Οικονομολόγος-Λογιστής, κάτοικος Δ.Ε. Καματερού.
Μέλος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, πτυχιούχος ΑΕΙ [Παν/μιο Πειραιώς], τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων-Οικονομικών, με εξειδίκευση σε θέματα Η/Υ & μετ/ση στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης. 
Επαγγελματική δραστηριότητα: Λογιστήριο ΑΕ&ΕΠΕ, τ. Προϊστάμενος Διοίκησης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ & του Υπουργείου Τουρισμού-[ΠΕ,Δ/Ο-Α]. 
Ελευθ. επαγγελματίας[οικονομικά-σύμβουλος επί ασφαλιστικών θεμάτων], απόφοιτος Ινστιτούτου Γεωπονικών Σπουδών & επιτηδευματίας [αγροτική επιχείρηση], δημοσιογραφικός συνεργάτης ιστοσελίδων λαογραφικού, πολιτιστικού περιεχομένου, & της περιοδικής έκδοσης «ΕΙΚΟΝΕΣ-ΘΕΜΑΤΑ». 
Τ. γραμματέας Συλλόγου Γονέων 2ου Λυκείου Καματερού, τ. μέλος/γραμματέας Σχολικών Επιτροπών Σχολείων Καματερού, γραμματέας Δ.Α.Ο.Κ Καματερού, μέλος Δ.Σ ΝΠΔΔ Ενοριακού Ναού Αγίου Γεωργίου Καματερού. 
Μέλος εθνοτοπικών Συλλόγων Ηπειρωτών & αρβανιτών Καματεριωτών.



Εκλεγμένος Σύμβουλος Διοίκησης Δημοτικής Ενότητας Καματερού στις εκλογές 2010 με το συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Σαράντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: