Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Γειά και χαρά σας ρε πατριώτες και εμέ οι παππούδες μου ήταν αγρότες.

Screen_shot_2013_06_03_at_11.jpg

Ο Ανδρέας ο Β΄ της Υγείας, ο Λυκουρέντζος ο Αρκάς ντε, μετά τον Ανδρέα Α΄ τον υψιπετή Λοβέρδο, χρησιμοποεί το site του υπουργείου, απευθυνόμενος, στους ψηφοφόρους του, πιστεύοντας, ότι βρίσκεται στη δεκαετία του '50, όταν το κύριο μεταφορικό μέσο στο ημιορεινό νομό του, ήταν το γαϊδουράκι.

Στα χρόνια του μνημονίου, οι πρακτικές του Μαυρογυαλούρου και η δημοσία δαπάνη προβολή, των υπουργών, μόνο αισθήματα αναγούλας προκαλούν, ιδιαίτερα όταν αφορούν, προσφορά βοήθειας σε πάσχοντες συμπολίτες μας.

Ο Λυκουρέντζος μπερδεύει τα καθήκοντα του .....με  το "Κάνε μια ευχή" και τον ίδιο στον ρόλο της Τζοβάνας Φραγκούλη, την ωρα που απαξιώνει τα νοσοκομεία της χώρας.

1500 ειδικευμένοι γιατροί του ΕΣΥ αποχώρησαν το 2011 και 2012, με εκθετική αύξηση του αριθμού τον αποχωρήσεων, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία του 2013, χωρίς ούτε μία (1) πρόσληψη γιατρού από το 2011 και ενώ εκκρεμούν 950 προσλήψεις, των οποίων έχουν ολοκληρωθεί οι κρίσεις. 
Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κλείνουν λόγω έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κλινικές στα αστικά κέντρα και στην επαρχία υπολειτουργούν, οι περίφημες συγχωνεύσεις ακόμη εκκρεμούν, ενώ το σύστημα συνεχίζει να δουλεύει χάρη στον αλτρουϊσμό, του απλήρωτου προσωπικού των νοσοκομείων, αλλά και των γιατρών του ΕΟΠΠΥ.

Αποτελεί ύβρη, ο Λυκουρέντζος να κοκκορεύεται για τις "εντολές" του, όταν υπάρχουν ανεμβολίαστα παιδιά στην Ελλάδα, χειρουργεία που αναβάλλονται, παροχές που περικόπτονται και άνεργοι ανασφάλιστοι που συνωστίζονται στα Επείγοντα των νοσοκομείων, γιατί δεν έχουν πρόσβαση σε Πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Κάποιοι συνεχίζουν να ζουν στα ευτυχισμένα χρόνια της μεταπολίτευσης, λες και είναι παγιδευμένοι στη μέρα της Μαρμότας και μάλιστα με ξένα κόλλυβα (βοήθεια μας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: