Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ. ''Είναι μεγάλη τύχη να γεννηθείς Έλληνας και είναι μεγάλη τύχη να πεθάνεις Έλληνας. Το ενδιάμεσο όμως είναι μεγάλη ατυχία''.



Προς μεγάλη μας έκπληξη και παρά τις τιτάνιες προσπάθειες του Αντώνη Σαμαρά, ο δείκτης ανεργίας στη χώρα μας παρουσίασε περαιτέρω αύξηση τον τελευταίο δίμηνο, σημειώνοντας μάλιστα τη μεγαλύτερη αύξηση στην Ευρώπη το τελευταίο έτος!

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία Eurostat, η οποία λογικά ελέγχει και καθοδηγεί το σατανικό λόμπι της δραχμής, το ποσοστό ανεργίας στη χώρα μας, διαμορφώθηκε στο 26.4%, αφήνοντας δεύτερη την Ισπανία με 26.3%.


Να θυμίσουμε, πως ακριβώς ένα χρόνο πριν, πριν δηλαδή τα νέα πακέτα σωτηρίας, την εξασφάλιση παραμονής μας στο ευρώ και την επανάκτηση της αξιοπιστίας μας, το ποσοστό των ανέργων στην Ελλάδα, έφτανε το 21.4%, ενώ το 2009 ήταν 10.3%.

Σε ο,τι αφορά την ανεργία των νέων τώρα, το ποσοστό ανεργίας φτάνει το 58.4%, ποσοστό που ασφαλώς μας φέρνει και πάλι στην κορυφή της Ευρώπη.

Βλέποντας την κατρακύλα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα μετά την επιτυχία του 2004, είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως για πρώτη φορά παρατηρούμε μια εθνική προσπάθεια, την προσπάθεια καταπολέμησης της εργασίας, η οποία έχει συνέχεια και συνέπεια, θέτοντας πάντα υψηλότερους στόχους τους οποίους και επιτυγχάνει. 

Για τη νέα, μεγάλη, σίγουρη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου των ενωμένων δυνάμεων υπέρ της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης, Μπάμπης Παπαδημητρίου:

"Ας μην ξεχνάμε ότι ανάμεσα στους εκατομμύρια ανέργους στην Ελλάδα, 12 άτομα έπαιρναν μαϊμού επιδόματα. Δε μου αρέσει να γενικεύω, αλλά αυτή είναι η κατάσταση και αυτή η νοοτροπία πρέπει να πάψει επιτέλους".

Σήμερα, στο μέγαρο Μαξίμου, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση προς τιμήν του μαχητή Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επανέρχεται στο χώρο εργασίας του μετά από 10 ημέρες. Είχε πάρει και έβλεπε σερί τους 2 πρώτους κύκλους από το game of thrones και χθες είδε το πρώτο επεισόδιο του 3ου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: