Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Σπύρος Κόκκαλης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων : «Έπρεπε η Λέσχη Αξιωματικών Πρέβεζας, να γίνει... καφενείο;»

Σπύρος Κόκκαλης: «Έπρεπε η Λέσχη Αξιωματικών να γίνει... καφενείο;»

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας, κ. Σπύρος Κόκκαλης, σε δηλώσεις του, ήταν λάβρος κατά των απόστρατων αξιωματικών και τη χρήση που κάνουν στη Λέσχη Αξιωματικών, η οποία «σφραγίστηκε» χθες κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ο κ. Κόκκαλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που δεν περιμέναμε στην Κρίση που περνούμε, είναι οι απόστρατοι αξιωματικοί ένα χώρο από Λέσχη, να τον κάνουν καφενείο. Αν είναι δυνατόν Θεέ μου! Οι άνθρωποι δεν πρέπει να πατάνε καλά. Ούτε ξέρουν που πρέπει να βρίσκονται. Λείπουν τα καφενεία και οι καφετέριες από την Πρέβεζα και έπρεπε η Λέσχη Αξιωματικών να γίνει καφενείο;

Ο βουλευτής Νταβρής ή... Ταυρής ή όπως λέγεται, ούτε... τέτοιος δεν είναι. Ανέφερε για τα φωτοβολταϊκά στη Λάρισα, στην Κοζάνη και ανέφερε και τη Λέσχη. Έγινε καταπάτηση της Λέσχης; Η Λέσχη δόθηκε από την Κτηματική Υπηρεσία στο Στρατό ως κτίριο και αυτοί ήθελαν να το κάνουν καφενείο. Να συγκεντρωθούν στις δουλειές τους, να παίρνουν τη σύνταξή τους κάθε τέλος του μηνός και να παρακαλούν το Θεό να είναι καλά.

Εμείς πρέπει να δουλέψουμε. Κι αν τα... 0,50 ο καφές, έλα να πιεις καφέ ή κάνουν τους ωραίους πιάνουν, εμείς πρέπει να δουλέψουμε. Προχθές έβαλαν κάτι δημοτικά τραγούδια! Μη το γελοιοποιήσουμε εντελώς το... σύστημα. Τους παρακαλώ σε ήπιους τόνους. Αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τι πάει να πει έφεδροι αξιωματικοί. Η πλειονότητα είναι με το μέρος μας».

Παράλληλα πρόσθεσε για τα αιτήματα των ιδιοκτητών καφέ στην πόλη μας: «Πρώτα να βελτιώσει την κατάσταση ο Θεός και να κάνει καλοκαίρι. Έπειτα να πέσει το ΦΠΑ από το 23%. Γιατί δεν είναι 23, είναι πουλάω με 13, θέλω να αποδώσω 23. Τι απαιτήσεις να έχουμε σε αυτή την Κρίση; Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας προτιμάει».

Ο κ. Κόκκαλης επισήμανε ακόμη πως η απόφαση των δικαστών ήταν σοφή και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, που δεν καταλαβαίνουν από μικροπολιτικές και πιέσεις.


Δείτε τις δηλώσεις του κ. Σπύρου Κόκκαλη




www.atpreveza.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: