Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Το μέλλον του ΠΑΣ Πρέβεζα σε μία... κλωστή!

Το μέλλον του ΠΑΣ Πρέβεζα σε μία... κλωστή! (Photo)

Από το βράδυ της Πέμπτης ο ΠΑΣ Πρέβεζα, έμοιαζε με... καζάνι που «βράζει». Αιτία το «μήνυμα» από την πλευρά του προπονητή της ομάδας Χρήστου Βασιλείου, πως θα αποχωρήσει, εξαιτίας της μη τήρησης των συμφωνηθέντων. Η... φωτιά βέβαια είχε μπει εδώ και αρκετό καιρό, για όσους γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα μέσα και γύρω από την ομάδα.
Υπάρχει μία πιθανότητα ο κ. Βασιλείου να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με την Ένωση Πάργας, στην Πάργα, έπειτα από τηλεφωνήματα που δέχθηκε από παίκτες και ανθρώπους γύρω από την ομάδα, ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό φαντάζει... απόμακρο, με τα μέχρι χθες δεδομένα.
Μέχρι το απόγευμα πάντως το κλίμα ήταν τέτοιο ανάμεσα σε παίκτες και διοίκηση (δύο «στρατόπεδα» ουσιαστικά), που φαινόταν το μέλλον του ΠΑΣ Πρέβεζα, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, να κρέμεται σε μία κλωστή!

IMG 9975

Προπόνηση δεν έγινε. Έγινε ένα ωραιότατο... Group Therapy, που το συνηθίζουν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Στα αποδυτήρια... κλείστηκαν ο Θοδωρής Πετρόπουλος, ο Γιώργος Νίτσας, ο Στρατής Κυπριωτέλης (εκ μέρους της διοίκησης), ο γενικός αρχηγός Σπύρος Κοψάρης και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα.
Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την αγανάκτηση και τη δυσαρέσκειά τους προς τα μέλη της διοίκησης, για το γεγονός ότι δεν έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναφορικά με τις οικονομικές απολαβές.

IMG 9971

Χαρακτηριστικό είναι πως ορισμένοι από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές έθεσαν ζήτημα βιοπορισμού δικού τους και των οικογενειών τους, κατηγορώντας τους διοικούντες για αδιαφορία.
Τα μέλη της διοίκησης τόνισαν πως θα καλυφθούν οι οφειλές σταδιακά.
Το δεύτερο ζήτημα που «καίει» την ομάδα, είναι αυτό του προπονητή. Οι ποδοσφαιριστές ήταν ξεκάθαροι πως πίστευαν πολύ στις ικανότητες του Χρήστου Βασιλείου και διαμαρτυρήθηκαν πως η διοίκηση δεν τον «κράτησε» στην ομάδα.
Ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Πετρόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Βασιλείου δεν έχει φύγει ακόμη, αφήνοντας ένα «παραθυράκι». Ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές, ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να καθίσει στον πάγκο και πάλι ο Γιώργος Νίτσας, υποστηρίζοντας πως έχουν το σύνολο των ποδοσφαιριστών μαζί τους, όπως φάνηκε και από ψηφοφορία που έγινε.

IMG 9977

Ακολούθησε μια συζήτηση, με τους παίκτες να θέλουν να κατέβουν μόνο για... πάρτη τους και για τη φανέλα στους επόμενους αγώνες, κάλεσαν τους διοικούντες να απομακρυνθούν, μέλος της διοίκησης τους προκάλεσε να αναλάβουν αυτοί τα... βάρη της διοίκησης και κάπου εκεί, έπειτα και από μία σχετική ένταση το... group therapy τελείωσε και συνεχίστηκε εκτός αποδυτηρίων με αντικείμενο συζήτησης ποιος θα καθίσει στον πάγκο στον αγώνα με την Πάργα, αν θα επιστρέψει ο Βασιλείου, με το ενδεχόμενο να κατέβουν ή όχι οι παίκτες στα επόμενα ματς, επίσης να πέφτει στο... τραπέζι.
Ατάκες από τα όσα συνέβησαν δεν σας μεταφέρουμε πολύ απλά, γιατί αρκετά από αυτά που ειπώθηκαν και συνέβησαν, δεν τιμούν ένα σωματείο με τη βαριά ιστορία και τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα και κανένα ποδοσφαιρικό σωματείο. Όταν ως www.atpreveza.gr, σταθήκαμε πλάι σε αυτή την προσπάθεια, με το ρεπορτάζ μας να αναφέρει: «Ψηλά η σημαία με τον ιππόκαμπο!» (διαβάστε ΕΔΩ), δέσμευσή μας ήταν πως θα κάναμε από τη δική μας πλευρά, ό,τι μπορούμε για να μείνει η σημαία ψηλά.
Στο ματς της Πάργας, ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή ποιοι παίκτες θα δώσουν «παρών» αν δώσουν, ποιος θα καθίσει στον πάγκο, με ποιον θα πάει η ομάδα στην Πάργα ως αρχηγό αποστολής.
«Λάδι στη φωτιά» δε χρειάζεται να πέσει. Οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση, τα έχουν πει, τα έχουν ξαναπεί... κατάμουτρα και στο δικό τους χέρι είναι αν θα «περπατήσει» όπως «περπατήσει» το εγχείρημα του καλοκαιριού ή θα «τελειώσει το πανηγύρι».
Οι... απ' έξω (βάζουμε και τους εαυτούς μας μέσα), καλό είναι να κάνουν ένα βήμα πίσω και να παρακολουθούν. Ο... λόγος πλέον στους πρωταγωνιστές του αθλήματος και στην προκειμένη περίπτωση στους παίκτες και τη διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα. Η κριτική και το «ταμείο» γίνεται πάντα στο τέλος μιας σεζόν.
Στο μεταξύ, τα πρώτα ονόματα για τη θέση του προπονητή, έχουν ήδη μπει στο... τραπέζι! Περισσότερα μετά το ματς με την Ένωση Πάργας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: