Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Τουριστική "πνοή" στην Πρέβεζα από Ουκρανία...

Τουριστική "πνοή" στην Πρέβεζα από Ουκρανία...

Σημαντικούς καρπούς για την περιοχή μας φαίνεται να απέδωσε ο δίαυλος επικοινωνίας που άνοιξε τον περασμένο Οκτώβριο η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας με την Ουκρανία, όταν είχε φιλοξενήσει στην Πρέβεζα Ουκρανούς tour operators που από την πρώτη στιγμή έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή και τα αξιοθέατά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχές Ιουνίου θα φτάσει στο Άκτιο το πρώτο τσάρτερ με 160 επισκέπτες από την Ουκρανία, οι οποίοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να επισκεφτούν την περιοχή από την Πρέβεζα μέχρι και τα Σύβοτα.

Παράλληλα τέλη Απριλίου θα βρεθούν στην Πρέβεζα εκ νέου τουριστικοί πράκτορες από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ για να δουν την περιοχή, να επισκεφτούν ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις ομορφιές του Νομού.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης, υπογραμμίζει πως η πρωτοβουλία που πήρε η Ένωση τον περασμένο Οκτώβριο να προσεγγίσει μια νέα αγορά φαίνεται ότι είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και επισημαίνει πως η Ένωση θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την προσέλκυση επισκεπτών στο Νομό Πρέβεζας τόσο από τουριστικές αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, που παρουσιάζουν μια μεγάλη δυναμική, αλλά και από περιοχές της Ελλάδας αφού αναμφίβολα ο εσωτερικός τουρισμός παρά την οικονομική κρίση συνεχίζει να αποτελεί ένα δυναμικό κομμάτι της τουριστική κίνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: