Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ο Οδυσσέας πέρασε και ... από την Πρέβεζα!





Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, επισκέφτηκε τη Πρέβεζα ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προσκεκλημένος στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, συνοδεύομενος από τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κινήματος, την πολιτευτή του Νομού Αγνή Σμπόνια και τα μέλη της νεολαίας.
Ο Κος Κωνσταντινόπουλος στη συνέχεια παραθέσε συνέντευξη τύπου στην οποία μεταξύ άλλων είπε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι μια παράταξη με ιστορία που έχει προσφέρει στον τόπο. 
Το τελευταίο συνέδριο του απέδειξε ότι ακόμα υπάρχουν υγιή κύτταρα και δεν έχει καταρρεύσει, όπως θέλουν πολλοί να πιστεύουν. Είναι ο κύριος εκφραστής της κεντροαριστεράς και το μόνο κόμμα, που έχει αποδείξει στις πιο δύσκολές περιόδους, ότι είναι παράγοντας πολιτικής σταθερότητας. Η ιστορία δείχνει πως μια εποχή τελειώνει με καλό ή με κακό τρόπο και πάντα ξεκινά μια περίοδος ανανέωσης και πάνω απ όλα νέων ιδεών και νέων ευκαιριών.
Η ελπίδα είναι ακόμα ζωντανή γιατί ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που την εμπνέουν. Θα χαλάσουμε τα σχέδια όλων αυτών που διέγνωσαν το τέλος της παράταξης και της κεντροαριστεράς.Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πήρε σκληρά μέτρα, αλλά αναγκαία για την διάσωση της χώρας. Όπως αποδεικνύεται καθημερινά, και με τους χειρισμούς της τωρινής Κυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ έδωσε την καλύτερη δυνατή λύση. 
Σίγουρα δεν έγιναν όλα σωστά και σίγουρα υπήρξαν σε πολλά θέματα λάθος χειρισμοί. Πρέπει, όμως, όλοι να κατανοήσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ μέσα σε 2 χρόνια κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολή περίοδο για τη χώρα από τη μεταπολίτευση και έπειτα. 
Το ζητούμενο είναι ένα, να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την κρίση, να αποδείξουμε στην πράξη και όχι σε λόγια πως μπορεί να μειωθεί η ανεργία. Πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να υλοποιήσει το κοστολογημένο πρόγραμμα απασχόλησης του ΠΑΣΟΚ». 
Στη συνέχεια, ξεκίνησε η ολομέλεια των στελεχών που μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκαν ο γραμματέας της νομαρχιακής Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, η Δημοτική Σύμβουλος Πάργας Κατερίνα Ντάση, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Μάκης Νάτσιος, ο πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρεβεζας Κώστας Καζατζίδης και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και πολιτευτής του Νομού Αγνή Σμπόνια η οποία υποστήριξε  σθεναρά τη συμμετοχή των νέων πολιτικών στελεχων του ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με τον πρώην Νομάρχη Πρέβεζας, Βασίλης Ιωάννου ο οποίος έκανε λόγο, για νέους πολιτικούς, κακέκτυπα των πολιτικών του παρελθόντος, αν και κάποιος θα μπορούσε εύκολα να προσθέσει ότι με «όποιον δάσκαλο καθήσεις...τέτοια γράμματα θα μάθεις»! 
Η νεαρή πολιτικός μεταξύ άλλων είπε: «Τα μηνύματα που έστειλαν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στο τελευταίο συνέδριο και τα οποία είναι ξεκάθαρα είναι η ηλικιακή ανανέωση, αλλά το σημαντικότερο είναι η ανανέωση της πολιτικής κουλτούρας μας. Το σημαντικό αυτή την στιγμή ειναι το ΠΑΣΟΚ να ξανασυναντήσει την κοινωνία, να αντιληφθεί 100% τι περνάμε όλοι οι πολίτες καθημερινά. Να βρεθεί με τους νέους μη προνομιούχους της εποχής μας και να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις για όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ειναι απαραίτητο να βρεθούν λύσεις για τους σημερινούς νέους των πολλών εφοδίων αλλά των ελαχίστων ευκαιριών. Το μέλλον της πατρίδας μας ειναι η νεολαία! Δεν ανήκουμε στους βολεμένους της κοινωνίας και δεν επιζητάμε κάτι παραπάνω από το να αποκτήσει η γενιά μας την θέση που της αξίζει γιατί εμείς δεν έχουμε καμία λατρεία εξουσίας». 
Την εκδήλωση έκλεισε με την δευτερολογία του ο Κος Κωνσταντινόπουλος, που αφού απάντησε στις ερωτήσεις που ειχαν τεθεί από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το οργανωτικό κομμάτι των επικείμενων εκλογών για τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις, δήλωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στο Νομό και στους Πρεβεζάνους.

http://press-gr.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Στέλλα Βαρτελάτου είπε...

Βγάζει μάτι η κατευθυνόμενη ειδησιογραφια.
Πιο κομψά την επόμενη φορά, έστω και τυπικά να εφαρμόζεται η νέα κουλτούρα στην πολιτική!