Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας συνάντησε την 7η τέχνη...

Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας συνάντησε την 7η τέχνη...

Μια βραδιά με μεγάλο πρωταγωνιστή τη μουσική και συμπρωταγωνιστές το ταλέντο και τη θέληση, μας προσέφεραν χθες οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας στη συναυλία που διοργάνωσαν με θέμα τη Μουσική από τον Κινηματογράφο.

IMG 1040

Το μουσικό σύνολο έντεχνης μουσικής του Μουσικού Σχολείου υπό την καθοδήγηση του καθηγητή κ. Τάσου Κολυδά ερμήνευσε με επιτυχία τραγούδια μεγάλων ταινιών του κινηματογράφου υπενθυμίζοντας στο κοινό που είχε γεμίσει το Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Πρέβεζας, πως η τέχνη της μουσικής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τέχνη του Κινηματογράφου.

IMG 1021

Οι νεαροί μαθητές κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο πως παρά τις αντίξοες συνθήκες παράγεται σημαντικό έργο στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, γεγονός που υπογράμμισε τόσο η διευθύντρια του Σχολείου κα Τσουμελέκα στο χαιρετισμό της, όσο και η προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κα Σφονδύλη η οποία μίλησε συγκινημένη για την προσπάθεια που γίνεται στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

IMG 1043

Στη συναυλία ακούστηκαν συνθέσεις που έγιναν διάσημες ως soundtrack ταινιών από τον αμερικάνικο, τον ιταλικό και τον ελληνικό κινηματογράφο, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο κ. Κοσμάς Μαρκής.

IMG 1062

Οι μουσικοί που έπαιξαν ήταν οι: Στέλλα Αναγνώστου, Μαριάννα Βερυκίου, Αριστοτέλης Δημητρακόπουλος, Αδαμαντία Θεοφάνους, Αλέξανδρος Καρατσώλης, Βασιλικής Καρατσώλη, Δέσποινα Μούσσα, Ειρήνη Μπακόλα, Χαρά Νούση-Σάντσες, Μαρίνα Νούσια, Νίκος Παπαγεωργίου, Μελίνα Παπασταύρου, Κατερίνα Σαρδελή, Αλέξανδρος Σισμανίδης, Νίκος Σπυράκος-Φρέσκος, Χριστίνα Φιφή, Θεόδωρος Χύτης.

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα από την εκδήλωση.



www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: