Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2013, ψηφίζουν οι Απόδημοι Ηπειρώτες, στην Αθήνα, για τη νέα Διοίκηση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.



Με απόλυτη τάξη και ηρεμία πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Αρχαιρεσιακή Συνέλευση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας στην αίθουσα του Πνευματικού της Κέντρου επί της οδού Κλεισθένους 15, στην πλατεία Κοτζιά. Μετά τη διαπίστωση της προβλεπόμενης απαρτίας άρχισαν το πρωί οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.


Η διαδικασία ξεκίνησε με την διαπίστευση των αντιπροσώπων των συλλόγων, αδελφοτήτων και ομοσπονδιών και την ομόφωνη εκλογή προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης, με πρόεδρο τον έγκριτο νομικό Β. Βενέτη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης κ. Γιώργος Οικονόμου ο οποίος προέβη στον διοικητικό απολογισμό και ο Ταμίας κ. Ι. Νάκης τον οικονομικό


και ακολούθως η Πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής κ. Σάσα Τριανταφυλλίδου παρουσίασε την έκθεση της Ε.Ε.

Ακολούθως πήραν το λόγο οι πρώην Πρόεδροι με πρώτον τον Κώστα Αλεξίου ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική για πράγματα που κατά την άποψή του δεν έγιναν αλλά και ορισμένα που έπρεπε να γίνουν διαφορετικά και για το ότι δεν συνεχίστηκε το έργο του.

Αμέσως μετά μίλησε με ενωτικό πνεύμα ο π. Πρόεδρος Γιάννης Ζώης ο οποίος υπεραμύνθηκε της ενότητας της Π.Σ.Ε. , της συνέπειας του έργου της και την ανάγκη για συνέχιση της λειτουργίας της με υψηλά στάνταρτς.

Ο π. Πρόεδρος Παύλος Κοσοβίτσας μίλησε στην ανάγκη μεγαλύτερης συσπείρωσης και δραστηριοποίησης των πρωτοβάθμιων Σωματείων ώστε να δημιουργηθεί η προοπτική περαιτέρω δυναμικής λειτουργίας και παρουσίας



της Π.Σ.Ε.


Η διαδικασία συνεχίσθηκε με παρεμβάσεις Προέδρων Ομοσπονδιών, Αδελφοτήτων , Συλλόγων και Ενώσεων , των μελών του Δ.Σ. της απερχομένης διοίκησης , των επικεφαλής των παρατάξεων , παρεμβάσεις των συνέδρων και έληξε τελικά με ομόφωνη ψήφιση των πεπραγμένων
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στον ίδιο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: