Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Δείτε φωτογραφίες και video από το Αποκριάτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

























Γλέντησαν με την ψυχή τους όσοι βρέθηκαν χθές το βράδυ στη "μάζωξη" που διοργάνωσε ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου, στην ιδιόκτητη αίθουσά τους. Οι Ηπειρώτες προσέρχονταν οικογενειακώς, φέροντας μαζί τους, πίτες, σαλάτες, τυριά, κρέατα, κρασιά για να γιορτάσουν όλοι μαζί την "Αποκριά".
Από νωρίς είχαν μπεί πάνω στις ψησταριές, το κοντοσούβλι, το πρόβειο κεμπάπ, τα λουκάνικα, τα σουβλάκια, τα κοτόπουλα και μία σούβλα με ένα αρνάκι που έγινε λουκούμι.
Άναψαν οι φωτιές ("Αλαούζες ή Τζαμάλες") και μαζί άναψε και το κέφι αφού το τσίπουρο που προσφέρονταν ήτανε άφθονο,οι μεζέδες πικάντικοι και ο χορός δεν άργησε να αρχίσει.
Πρωτοστατούσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Ζηκόπουλος με άξιους συμπαραστάτες τα μέλη του προεδρείου και πολλά μέλη που έκαναν τα πάντα για να περάσουν καλά οι Ηπειρώτες του Ασπρόπυργου και ιδιαίτερα εμείς οι "φιλοξενούμενοι".
Διακρίναμε μεταξύ άλλων τον δήμαρχο Ασπροπύργου, τον πρόεδρο της Αδελφότητας Ρωμανιωτών Αττικής, τον πρόεδρο της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου.
Ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε καλά και να ξανανταμώσουμε.

Καλή Σαρακοστή.
Χριστόφορος Ευθυμίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: