Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πράξη ευαισθησίας και αλληλεγγύης από την Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας

Πράξη ευαισθησίας και αλληλεγγύης από την Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας

Τις ευαισθησίες και το ενδιαφέρον για συνανθρώπους μας, που βιώνουν καθημερινά τις επιπτώσεις της σημερινής οικονομικής κατάστασης με αποτέλεσμα να μην μπορούν αποκτήσουν ούτε τα βασικά αγαθά, έδειξε στην πράξη η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας.

Τα μέλη της ΕΝΑ Κώστας Τζίμας ελαιοπαραγωγός , Δημήτρης Παπανικολάου αγρότης , Βαγγέλης Αυδίκος-Θέος επίσης αγρότης και ο μεμονωμένος παραγωγός κηπευτικών Τάσος Πιστιόλας προσέφεραν στο τμήμα πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας προϊόντα προκειμένου να διανεμηθούν σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

DSC07159 copy

Τα προϊόντα παρέδωσε χθες o πρόεδρος της ΕΝΑ Πρέβεζας Λεωνίδας Ραβανός κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους συναδέλφους του παραγωγούς, οι οποίοι συμμετέχουν στην Λαική Αγορά και παρά τις δύσκολες συνθήκες έδειξαν στην πράξη την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Μάλιστα όλοι τους είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να δείχνουν την αλληλεγγύη τους προσφέροντας προιόντα τους και σε άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η υπεύθυνη της Πρόνοιας Μαίρη Ζουρουφίδου μετέφερε μέσω του κ. Ραβανού τις ευχαριστίες της υπηρεσίας προς τους παραγωγούς υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν ότι η έννοια της προσφοράς ευτυχώς δεν έχει χαθεί από την κοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: