Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης να δώσουν την λίστα Λαγκάρντ στην δημοσιότητα για να δούμε αν συμπίπτουν τα ονόματα με του Ηοtdoc.



Eπειδή η χώρα δεν μπορεί να σέρνεται πίσω από πάσης φύσεως λίστες, επειδή κανείς δεν γνωρίζει τι θα μας ξημερώσει μετά τις αμερικανικές εκλογές, επειδή ο πλανήτης ολόκληρος είναι μια κινούμενη άμμος οφείλουν τώρα οι κ.κ Βενιζέλος και Σαμαράς να δώσουν αμέσως στη δημοσιότητα την λίστα Λαγκάρντ που έχασε ο Παπακωνσταντίνου λες και πρόκειται για κλειδιά του σπιτιού του.

Να δώσουν τώρα στη δημοσιότητα την λίστα Λαγκάρντ- με την επισήμανση ότι οι αναφερόμενοι δεν είναι αυτονόητα ένοχοι- για να την συγκρίνουμε με εκείνη του Ηοtdoc και να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. 

Καλούμε τον Κουβέλη να πιέσει σ' αυτή την κατεύθυνση τους δύο συγκυβερνώντες διαφορετικά θα βαδίζουμε μόνοι, απαξιωμένοι και έρημοι στα βαλτόνερα της εγχώριας διαφθοράς. 
Η επίσημη κυβέρνηση του κράτους οφείλει να δώσει την λίστα στη δημοσιότητα και να μας πει σε ποιες ενέργειες προέβη για να την αξιοποιήσει. Η μη αξιοποίηση της λίστας και η επιχειρηματολογία του Διώτη ότι δεν «νομιμοποιείται» προσβάλλει και την ίδια την σημερινή επικεφαλής του ΔΝΤ από την οποία περιμένουμε βοήθεια με χέρια (και πόδια) ανοιχτά.

Να πουν ο Διώτης, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς , ο Καπελέρης και ο Κουβέλης στην Χριστίνα ότι πήρες την λίστα παράνομα κι εμείς που είμαστε νομιμόφρονα παιδιά αρνούμαστε να την αξιοποιήσουμε και έχουμε να σου πούμε ότι είσαι μια παλιοπατσαβούρα.

Όσο η επίσημη κυβέρνηση στρουθοκαμηλίζει ας ετοιμασθεί να φάει ένα ηχηρό χαστούκι από την Λαγκάρντ και κάποιοι Έλληνες πολιτικοί να μην τολμούν να πατήσουν το πόδι τους στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: