Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ουκρανικό ενδιαφέρον για τις τουριστικές ομορφιές του Νομού Πρέβεζας

Ουκρανικό ενδιαφέρον για τις τουριστικές ομορφιές του Νομού Πρέβεζας

Έντονο ενδιαφέρον για τις ομορφιές του Νομού Πρέβεζας, δείχνουν tour operators από την Ουκρανία, που βρίσκονται από χθες στην πόλη μας, φιλοξενούμενοι της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας και του Προέδρου της κ. Πολύκαρπου Χαλκίδη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που στοχεύει σε «άνοιγμα» του Νομού Πρέβεζας σε τουριστικές αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, που παρουσιάζουν μια μεγάλη δυναμική.

Ο κ. Χαλκίδης ξενάγησε τους Ουκρανούς τουριστικούς πράκτορες σε ξενοδοχειακές μονάδες του Νομού Πρέβεζας, καθώς και στις ομορφιές του τόπου μας.

Συναντήσαμε τους Ουκρανούς tour operators στην Πρέβεζα, κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους και η επικεφαλής της αντιπροσωπείας τους κα. Nadya Bachinska, μας εξήγησε τους σκοπούς της επισκέψεώς τους:

IMG 1990

«Έχετε μια πολύ όμορφη περιοχή, εδώ στην Πρέβεζα. Μια περιοχή ιδιαίτερα ελκυστική για τουρίστες από την Ουκρανία. Αν και σήμερα ο καιρός δεν ήταν καλός, μπορέσαμε να δούμε ξενοδοχεία και μέρη. Μας ικανοποίησαν, όσα είδαμε, καθώς ψάχνουμε συνεχώς νέους προορισμούς για τους συμπατριώτες μας. Προορισμός αρκετών τουριστών από την Ουκρανία είναι η Χαλκιδική, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν μείναμε και τόσο ικανοποιημένοι από τις θάλασσες και κάποια ποιότητα υπηρεσιών, οπότε αναζητούμε και κάτι διαφορετικό.

Η αντιπροσωπεία μας αποτελείται από τουριστικούς πράκτορες γραφείων από το Chernivtsi και το Lviv».

IMG 1988

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης, δήλωσε από την πλευρά του: «Στόχος της νέας αυτής πρωτοβουλίας είναι να προσεγγίσουμε την ουκρανική αγορά η οποία αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα και πολύ καλές προοπτικές».

Η Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας έχει ήδη προγραμματίσει για τον Απρίλιο την φιλοξενία άλλων 25 επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και δείχνουν ενδιαφέρον για την Ελλάδα γενικότερα και την Πρέβεζα ειδικότερα.

IMG 1991


www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: