Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Έγκριση του Προγράμματος Οδικής Ασφάλειας «Μοτοσυκλετώντας»


Δευτέρα , 15 Οκτ. 2012
Έγκριση του Προγράμματος Οδικής Ασφάλειας «Μοτοσυκλετώντας»

Εγκρίθηκε από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας, ύστερα από την υποβολή των σχετικών εγγράφων , η παρουσίαση του προγράμματος οδικής ασφάλειας με τίτλο «Μοτοσυκλετώντας», που έχει εκπονηθεί από το Ινστιτούτο μας. Η έγκριση αφορά όλη την επικράτεια. Σκοπός του προγράμματός μας είναι η ενημέρωση και η προετοιμασία των νέων ηλικίας 14-17 ετών , που πρόκειται να αποκτήσουν τα προσεχή χρόνια άδεια οδήγησης.
Η παρουσίαση γίνεται από τα μέλη του Ινστιτούτου - δηλ. πιστοποιημένους Παρατηρητές Εκπαίδευσης - και αφορά κυρίως τα Λύκεια της έδρα των μελών μας. Το Ινστιτούτο θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει όλες τις αιτήσεις. Ήδη άρχισαν οι συνεννοήσεις με πρωτοβουλία των πιο ευαίσθητων εκπαιδευτικών μόλις ενημερώθηκαν για την έγκριση του Προγράμματος.
Σκοπός του προγράμματος να παρουσιάσει τον τρόπο που εμείς , οι οργανωμένοι και εκπαιδευμένοι μοτοσυκλετιστές , βλέπουμε τη μοτοσυκλέτα και τον ασφαλή τρόπο που τη χρησιμοποιούμε σε όλες τις μορφές της. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα θετικά μηνύματα και τη χαρά να μοτοσυκλετείς , αποκλείοντας κάθε πρότυπο επίδειξης ή ανεύθυνης προσέγγισης ενός μέσου τόσο ενδιαφέροντος και τόσο απαιτητικού! Θέλουμε να δείξουμε τον τρόπο - σε όσους αποφασίσουν να το χρησιμοποιήσουν - πώς να το κάνουν με ασφάλεια και για πολλά χρόνια!
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ
Για την Πρέβεζα τα δυο μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας και του Ινστιτούτου «Μοτοθέσις» τα οποία συμμετέχουν από το 2008 στο πρόγραμμα αυτό και είναι Πιστοποιημένοι Παρατηρητές Εκπαίδευσης μπορείτε να τα συναντήσετε στα γραφεία της στην οδό Σπηλιάδου 1 , και στο τηλέφωνο 6945 017685

Δεν υπάρχουν σχόλια: