Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Χριστίνα Σάμη-Η καυτή Χρυσαυγίτισσα που ανέλαβε υπό την προστασία της τον Πέτρο Γαιτάνο.






Το 2005 η Χριστίνα Σάμη έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Playmate.

Πρόκειται για μία -πολύ- sexy παρουσία η οποία στο παρελθόν έχει κάνει φωτογραφίσεις φωτιά, και έχει δηλώσει ότι τον άντρα τον θέλει ...ακραίο στο κρεβάτι. 

Σήμερα η sexy Χριστίνα εργάζεται ως γυμνάστρια, dj και μοντέλο αλλά είναι και ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής. αφού με κάθε ευκαιρία ποστάρει στο facebook φωτογραφίες από εκδηλώσεις του κόμματος...



«Λύσσα!!! Έναν-έναν θα τους ανακαλύπτουν ΣΕ όλους τους χώρους, θα πάθουν ΥΣΤΕΡΙΑ!!!» προειδοποιεί στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, απαντώντας στα σχόλια των ΜΜΕ για την playmate Χριστίνα Σάμη, που δηλώνει «περήφανη» Χρυσαυγίτισσα», προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Το νεαρό μοντέλο, είχε αναδειχθεί το 2005 η πιο σέξι Ελληνίδα και έγινε εξώφυλλο στο Playboy, αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό. Το τελευταίο διάστημα, είναι ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής, και δεν το κρύβει, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες από εκδηλώσεις του κόμματος στις οποίες συμμετέχει, κρατώντας σημαίες και λάβαρα 

www.kourdostoportocali.gr

Υ.Γ. Κυκλοφορούν φωτογραφίες της Χριστίνας Σάμη, πιο αισθησιακές και πιο τολμηρές , που μπορείτε να τις βρείτε στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: