Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Στην ΕΡΤ 3 η υπέροχη παραλία της Καστροσυκιάς (Video)

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 και λίγο μετά το μεσημέρι έγινε ζωντανή σύνδεση με τον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ 3 και στην εκπομπή "Περίμετρος" από την παραλία της Καστροσυκιάς όπου ο τηλεοπτικός φακός έκανε καταγραφή στις ιδιαιτερότητες αυτού του υπέροχου Camping «Nissos».

Ένα πραγματικό κόσμημα σε μια έκταση 25 στρεμμάτων γεμάτο δέντρα όπου λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια με πολλά ιδιαίτερα και πρότυπα πράγματα όπως βιβλιοθήκη μέσα στην παραλία, δίπλα στους λουόμενους υπάρχει κουτί που πετούν τις γόπες των τσιγάρων και σε κάποια στάδια που γεμίζει αντιστοιχεί σε φύτεμα δέντρων, ντουζ για σκύλους, οι τουαλέτες είναι για όλους ανεξαρτήτως φύλλου και προτίμησης, το εστιατόριο και το bar έχουν αποκτήσει το πράσινο κλειδί που σημαίνει προστασία σε ανακυκλώσιμα υλικά αλλά και χαμηλή κατανάλωση σε ρεύμα.

Είναι ενα ιδιαίτερο σημείο που αξίζει να το επισκεφθεί κάποιος.

Όλα αυτά καταγράφηκαν από τον τηλεοπτικό φακό της ΕΡΤ 3.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο εκπρόσωπος του Νομού της Πρέβεζας για την Π.Ο.Ξ. Χαλκίδης Πολύκαρπος όπου αναφέρθηκε για τις 9 γαλάζιες σημαίες που έχει ο Νομός της Πρέβεζας και οι 7 από τις οποίες ανήκουν στον Δήμο της Πρέβεζας.

Οι γαλάζιες σημαίες είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί οι υποψήφιοι τουρίστες βλέπουν και επιλέγουν παραλίες τόσο να είναι καθαρές όσο και για την ασφάλεια που παρέχει ο πλήρης εξοπλισμένος ναυαγοσώστης.

Αναφέρθηκε επίσης για την τουριστική κίνηση και για τις χώρες που επισκέπτονται τον Νομό της Πρέβεζας (Σκανδιναβία, Ευρώπη, Βαλκάνια και κυρίως Έλληνες).

Πρότεινε στους τηλεθεατές να ψηφίσουν για μια ακόμη χρονιά την Πρέβεζα για τις διακοπές τους.

Αναφέρθηκε στο ότι δεν χρεώνονται οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες στις παραλίες του Νομού όπως επίσης δεν υπάρχουν ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για να επιβαρυνθεί οικονομικά ο επισκέπτης όταν επιλέξει τον Νομό της Πρέβεζας, ενώ μίλησε και για την εύκολη και ασφαλή οδική πρόσβαση μέσω της Ιόνιας Οδού.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο ιδιοκτήτης του beach bar και του εστιατορίου Χρήστος Ζαρμπαλάς όπου αναφέρθηκε στις παροχές και τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης Camping «Nissos».

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΡΤ 3 για τον πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο που μας διέθεσε, τον Δημοσιογράφο Βασίλη Σιώμο την παρουσιάστρια της εκπομπής «Περίμετρος» Κατερίνα Ρενιέρη αλλά και τους συντελεστές του control.

Όπως αναφέρουμε σε κάθε δελτίο τύπου και θα πρέπει να το γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι της Πρέβεζας, οι υποδομές του Νομού είναι από την δεκαετία του ‘70.

  • Οδικοί Άξονες Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας - Φιλιππιάδας

  • Νοσοκομείο

  • Λιμάνι

  • Σχολή Εμποροπλοιάρχων

  • Κάστρα - Στρατόπεδα

  • Αρχαιολογικοί χώροι

  • και πάρα πολλά άλλα

Με τιμή

Ο εκπρόσωπος της Πρέβεζας για την Π.Ο.Ξ.
Χαλκίδης Πολύκαρπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: