Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Γιώργος Ζυγούρης (Μαζί για τον πολίτη – Δήμος Ζηρού) – Ένα ψηφοδέλτιο με 160 άτομα υποψήφιους

Ελάχιστα εικοσιτετράωρα απέμειναν μέχρι οι υποψήφιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού καταθέσουν τα ψηφοδέλτια με τα οποία θα συμμετέχουν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Στον δήμο Ζηρού ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού ”Μαζί για τον πολίτη” Γιώργος Ζυγούρης συνεχίζει να παρουσιάζει καθημερινά και νέους υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών σε αυτές τις εκλογές.

Ο ίδιος κρατά χαμηλούς τόνους γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που θέλουν να μιλούν με πράξεις και όχι με λόγια του αέρα.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του Onprevezanews.gr στις 31η Αυγούστου ο υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού θα καταθέσει περίπου 160 υποψήφιους για τις κοινότητες και τον δήμο, που θα τον πλαισιώσουν στο ψηφοδέλτιο ”Μαζί για τον πολίτη – Δήμος Ζηρού).

https://onprevezanews.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Προσκαλούμε όλους τους υποψηφίους στις επερχόμενες δημοτικές-περιφερειακές εκλογές να υποβάλουν τις προτάσεις τους ανηφορικά με τα ακόλουθα κρίσιμα ζητήματα για να μπορούν οι δημότες να επιλέξουν το πιο αξιόπιστο αλλά και βιώσιμο σχέδιο διαχείρισης για:
Α. Την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος από πυρκαγιές, πλημμύρες και κάθε είδους ρύπανση.
Β. Την ανάδειξη, διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς (μνημεία, ιστορικοί χώροι, μουσική και λαϊκή παράδοση)
Γ. Την ασφάλεια και ποιότητα ζωής (καθαριότητα, προσβασιμότητα, συγκοινωνίες, φροντίδα υγείας κλπ)
Δ. Την ενημέρωση, λογοδοσία και διαφάνεια παντού, για όλους και όλα.
Ε. Την ορθολογική και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής

Οι απαντήσεις σας (να αποσταλούν στο info@xirovouni.life) και θα αναρτηθούν στο ιστότοπο μας xirovouni.life και θα κοινοποιηθούν στα πάνω από 3000 μέλη μας μέσω Facebook και άλλων κοινοτικών δικτύων.

Κίνηση ενεργών πολιτών για την προστασία του Ξηροβουνίου
www.xirovouni.life
Επικοινωνία: info@xirovouni.life
Facebook: @xirovouni
Twitter: @xirovouni
YouTube: @xirovouni