Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Καταγγελίες και έλεγχοι για «μαϊμού» τεστ στην Ήπειρο

Σαφάρι σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου πραγματοποιούν τις τελευταίες ώρες στελέχη της Αρχής Διαφάνειας επικεντρώνοντας τους ελέγχους σε συγκεκριμένους χώρους που σχετίζονται με την τήρηση –ή μη τήρηση- για τον περιορισμό της πανδημίας.

Σύμφωνα με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες μέρος των ελέγχων περιλαμβάνει ιατρεία και φαρμακεία. Την αφορμή για το σαφάρι έδωσαν καταγγελίες που έφτασαν ανώνυμα στην Αρχή και αφορούν στην περιοχή της Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με αυτές τεστ δηλώνονται ως αρνητικά χωρίς ποτέ να έχουν διενεργηθεί κι αυτό ακριβώς –όσο δύσκολο κι αν είναι- αναμένεται να διερευνηθεί σε βάθος από τα στελέχη της Αρχής Διαφάνειας.

Σημειώνεται ότι ανάλογα ζητήματα είχαν ανακύψει και στο παρελθόν τόσο στην Ήπειρο όσο και σε διάφορες περιοχές της χώρας γεγονός που είχε κινητοποιήσει και πάλι τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Φαίνεται ότι εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι που δηλώνουν στο σύστημα αρνητικά τεστ για λογαριασμό πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί και χρειάζονται το έγγραφο αποτέλεσμα για την καθημερινότητά τους. Όλα αυτά βέβαια με το αζημίωτο.

https://www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: