Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ελληναράς - Του Θωμά Νούσια

Είμαι ο Ελληναράς και στην παρέλαση πήγα χωρίς μάσκα. Δεν φοβάμαι ιούς και δεν φοράω μπούρκες. Και σκορπάω τον θάνατο.

Κρέμασα την πιο μεγάλη σημαία. Η μεγαλοσύνη των λαών μετριέται με το στρέμμα. Κι ας λέει ό,τι θέλει ο ποιητής.

Την ιστορία την παίζω στα δάχτυλα. Μεγαλέξανδρος, Κολοκοτρώνης, «ΟΧΙ». Αυτά αρκούν. Οι πολλές έρευνες βλάπτουν και πίσω από συνέδρια για Αλή Πασάδες κρύβονται οι Μπολσεβίκοι και ο Ερντογάν.

Τα κτήρια-μνημεία της οθωμανοκρατίας να βάλουμε μπουλντόζες να τα κάνουν ίσιωμα! Μπουρλότο! Πολιτισμός και πράσινα άλογα! Οι Έλληνες Ταλιμπάν να είναι καλά.

Λατρεύω την Ελλάδα. Με την ψήφο μου την εμπιστεύομαι σε λαμόγια, λήσταρχους, ψεκασμένους. Όταν τη ρίχνουν στα βράχια και με αφήνουν χωρίς δουλειά, σπίτι, σύνταξη, γιατρούς, καταριέμαι τη Μέρκελ, αυτή φταίει. Είμαι πατριώτης εγώ!

Τα κονομάω, κερδίζω πολλά, όλα μαύρα. Στην εφορία δηλώνω άπορος. Ας πληρώσουν τα κορόϊδα.

Είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Δίνω δουλειά σε νέους. Δώδεκα ώρες το εικοσιτετράωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα, 400 ευρώ το μήνα, μαύρα κι αυτά. Και σε όποιον αρέσει.

Τους πρόσφυγες να τους πνίγουν στο Αιγαίο. Δεν με νοιάζει αν βομβαρδίζουν τα σπίτια τους, δεν θέλω αλλόθρησκους, είμαι χριστιανός εγώ!

Προστατεύω το περιβάλλον. Λαδώνω πολιτικούς και υπηρεσίες και χτίζω μεζονέτες σε καμένα δάση, ξενοδοχεία πάνω σε αρχαία, ουρανοξύστες σε παραλίες. Είμαι οικολόγος εγώ!

Διαφωνίες απαγορεύονται. Όταν μιλάω, όλοι να βγάζουν το σκασμό. Είμαι δημοκράτης εγώ!

Για τη σημερινή εθνική επέτειο, ο Ελληναράς τής γειτονιάς σας σάς εύχεται χρόνια πολλά. Όσο υπάρχει αυτός, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σ’ αυτόν τον τόπο.

https://katoci.blogspot.com

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Συμφωνο απολυτως και επαυξανω...
Το θεμα ειναι οτι τα ιδια ακριβως μαθαινουμε και στα παιδια μας...