Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Νίκος Αλέφαντος για τηλεοπτικές άδειες: “Τέρμα, τα κανάλια επανέρχονται, διαταγή Αλέφαντου” (VIDEO)Το να τ’ άλλο το κανάλι μην το κλείσεις, Παππά, ο Αλέφαντος σου μιλάει


Ρευστή είναι η κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που δείχνουν πως μόνο δεδομένη δεν είναι η έλευση του νέου καθεστώτος των τηλεοπτικών αδειών, με το Νίκο Παππά να δηλώνει πως, αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, τότε θα επανέλθουμε στο παλαιό τωρινό καθεστώς.


Τα πράγματα, όμως, φαίνεται ότι ήρθε να βάλει στη θέση τους ο Νίκος Αλέφαντος, με μια σύντομη παρέμβαση από το στούντιο του ΑΡΤ όπου αναλύει με πάθος και κεφτεδάκια αθλητικά και όχι μόνο δρώμενα.

Έκκληση να αφήσει να δουλέψει ο κοσμάκης στα κανάλια έκανε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ποντάροντας στο ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να υπάρχει ο Τσίπρας στα πράγματα σε δυο χρόνια από τώρα, ακόμα και αν συντελεστεί πραξικόπημα.
Τέρμα, τα κανάλια επανέρχονται, διαταγή Αλέφαντου.
Κι όλα αυτά ένα χρόνο μετά από αυτό:
Θα ακούσει ο Νίκος Παππάς τον άνθρωπο που, αν δεν ήταν ο κύριος Δούρος, θα είχε σηκώσει ως υπηρεσιακός κούπα στη Λεωφόρο; Θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: