Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Ο Χάρης Θεοχάρης κατάφερε το ακατόρθωτο, να τον διώξουν από το κόμμα που ο ίδιος ίδρυσεΔεν κατάφερε να κάνει παρέλαση με το δικό του δημιούργημα, αυτά τα ρεκόρ δύσκολα σπάνε

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και νυν δημιουργός του κόμματος Δημοκρατική Ευθύνη χώρισε τους δρόμους του με το κόμμα που δημιούργησε πριν κάποιους μήνες.
Η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος του εύχεται καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του και τον ευχαριστεί πολύ για την συμμετοχή του.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης (Δ) παρακολουθεί κατά την παρουσίαση της νέας πολιτικής κίνησης «Δημοκρατική Ευθύνη», στο Ίδρυμα Κακογιάννη, Αθήνα, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.
Η αφορμή του χωρισμού είναι σύμφωνα με πήγες του κόμματος:
«H προσπάθειά του να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία»
Το κόμμα από ο,τι φαίνεται συνεχίζει κανονικά την δίκη του πορεία
«Συνεχίζουμε με πίστη στις βασικές μας αρχές ως μία αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση με σκοπό την υπεράσπιση της Ελλάδας της δημιουργίας και της παραγωγής, της δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών, όπως ορίζεται στην ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Ευθύνης»
Με λίγα λόγια ο Χάρης Θεοχάρης, δεν κατάφερε να κάνει παρέλαση με το δικό του δημιούργημα, αυτά τα ρεκόρ δύσκολα σπάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: