Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Επιστροφή στην παράδοση... Τα παντοπωλεία μπήκαν ξανά στην ζωή μας. To Παντοπωλείο «Χύμα και Τσουβαλάτα», στη κεντρική αγορά της Πρέβεζας, από τα αγαπημένα της πόλης.

DSC_7515














Λίγο τα διατροφικά σκάνδαλα, λίγο οι τιμές φωτιά στα σούπερ μάρκετ, λίγο που ο κόσμος κατάλαβε πια ότι το σπιτικό φαγητό είναι καλύτερο και τα βιολογικά προϊόντα ιδανικά για τον οργανισμό, έτσι και τα μπακάλικα - παντοπωλεία μπήκαν ξανά στην ζωή μας, ανανεωμένα και πλέον αναντικατάστατα.


DSC_7484



DSC_7489

Το παντοπωλείο «Χύμα και Τσουβαλάτα», είναι από τα αγαπημένα των Πρεβεζάνων και όχι μόνο, αφού όλοι το προτιμούν γιατί εκεί μπορούν να βρουν όσα δεν τους παρέχουν οι αλυσίδες των σούπερ μάρκετ, σε πολύ καλές τιμές και στην καλύτερη ποιότητα.

DSC_7517

DSC_7494

Από βιολογικά προϊόντα, πολύχρωμα βαζάκια με μπαχαρικά που οι μυρωδιές φτάνουν μέχρι το ταβάνι, ακόμη και όλα όσα χρειάζεται ένας χορτοφάγος, τρόφιμα με στέβια και χωρίς γλουτένη, οικολογικά καθαριστικά, βότανα και βιολογικά φρούτα και λαχανικά, ζουν μέσα στο μοντέρνο αυτό παντοπωλείο και συμπληρώνουν τον ορισμό του μπακάλικου, δηλαδή, ένα μαγαζί που έχει μυρωδιές, μπαίνω και αγγίζω και δοκιμάζω».

DSC_7505

DSC_7501

DSC_7497

DSC_7486

DSC_7498

DSC_7495

Αυτά που μας τράβηξε περισσότερο την προσοχή ήταν το «Σνίτσελ Βιέννης» από σιτάρι και τα «Σαλιγκάρια από την Άρτα».

DSC_7504

Το μεγάλο προσών του «Χύμα και Τσουβαλάτα» είναι ότι έχει εκλεκτά προϊόντα που δεν βρίσκεις αλλού και προσωπική επαφή με τον ιδιοκτήτη. Πλέον το απρόσωπο σούπερ μάρκετ χάνει τη θέση του στην καρδιά του καταναλωτή και έρχεται να το διαδεχτεί το παντοπωλείο της πόλης σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: