Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Στη Πρέβεζα, στην παραλία Μονολιθίου, το μεγάλο πάρτι του MANU CHAO, τη Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016.

manu  chao


Στην Ελλάδα θα βρεθεί για λίγες και μοναδικές εμφανίσεις ,στις αρχές Αυγούστου ο μεγάλος Γάλλος τραγουδιστής με Ισπανική καταγωγή Manu Chao.

Μία από τις εμφανίσεις του έχει προγραμματιστεί να γίνει στην μεγαλύτερη παραλία του Ιονίου που είναι το Μονολίθι Πρέβεζας. Εκεί διοργανώνεται ένα μεγάλο πάρτι που θα κρατήσει ώρες και αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στην Πρέβεζα.

Θα είναι το μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι της δυτικής ακτής που θα γίνει την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 και θα αποτελέσει καλλιτεχνικό γεγονός όπως είχε αποτελέσει στο παρελθόν η εμφάνιση των Buena Vista Social Club στην Πρέβεζα και της Cesaria Evora στη Λευκάδα.

Πολλοί από τους στίχους του Manu Chao, μιλούν για την αγάπη, για την ζωή στα γκέτο, τα ναρκωτικά, τη μετανάστευση, και φέρνουν συχνά ένα αριστερό μήνυμα. Αυτό απεικονίζει τις πολιτικές του θέσεις (η υποστήριξη του για το κίνημα των Ζαπατίστας ήταν φανερή).  Ο Τσάο είναι ανοιχτά επικριτικός προς τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και έχει πολλούς οπαδούς μεταξύ της ευρωπαϊκής αριστεράς και του κινήματος της αντιπαγκοσμιοποίησης.

Δείτε τα video




Δεν υπάρχουν σχόλια: