Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

O επιχειρηματίας Γιώργος Ντάλλας, υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το νέο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016.






O Γιώργος Ντάλλας, του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ασπροπύργου, που ασχολείται χρόνια με το ηπειρώτικο αποδημικό κίνημα, προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό του και που σήμερα ενεργά υπηρετεί, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για στήριξη της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και μέσω του ψηφοδελτίου ''Ενότητα για την Ήπειρο'', συστρατεύεται για ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο.


Ο  Γιώργος Ντάλλας που επαγγελματικά ασχολείται με το επιχειρείν στην  περιοχή Ασπροπύργου, διαθέτοντας μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα, αλλά και κατάστημα πώλησης κρεάτων στην περιοχή Ασπροπύργου, τροφοδοτώντας παράλληλα  πολλά καταστήματα στο λεκανοπέδιο της Αττικής  με φρέσκο κρέας, ασχολείται  από νεαράς ηλικίας με την οργανωμένη ηπειρωτική αποδημία. Λατρεύει την Ήπειρο και αγωνίζεται για τα δίκαια και τις παραδόσεις των Ηπειρωτών, και εκπροσωπεί  στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Ασπροπύργου.



Ο  Γιώργος Ντάλλας , είναι έτοιμος να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του, που είναι πλούσια,  Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, χρειάζεται τον Γιώργο  και είναι σίγουρο ότι έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Γιώργο Ντάλλα και εκτιμούμε ότι οι αντιπρόσωποι που θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία θα ανταποκριθούν θετικά, αναδεικνύοντας τον μέλος του Δ.Σ. της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: