Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο Κώστας Ζηκόπουλος, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, ξανά υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'' για το νέο Δ.Σ. στις αρχαιρεσίες της 4ης Απριλίου 2016.





Ο Κώστας Ζηκόπουλος, Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ασπροπύργου και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΣΕ σήμερα,  ένα από τα δυναμικά στελέχη της Ηπειρώτικης αποδημίας της Αττικής και διακονεί με πίστη και αυταπάρνηση, για μία τουλάχιστον 12ετία, το ηπειρώτικο κίνημα στα κορυφαία όργανα του.


Χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους Ηπειρώτες της Αττικής, γιαυτό και τον αναδεικνύουν για 4 τριετίες, στα όργανα διοίκησης της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης. Το πλούσιο έργο του, τόσο στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία, όσο και στον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Ασπροπύργου, είναι απλό δείγμα της αγάπης του με αυτό που καταπιάνεται, αλλά και της σοβαρότητας και πίστης του, για την επίτευξη των στόχων του.

Διεκδικεί ξανά την επανεκλογή του στο νέο Δ.Σ. της ΠΣΕ, με το ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο'', προσδοκώντας και ελπίζοντας ότι οι Ηπειρώτες αντιπρόσωποι των Συλλόγων, θα εκτιμήσουν το έργο του και θα τον ανταμείψουν για τις προσπάθειες του και την προσφορά του.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Κώστα Ζηκόπουλο, πιστεύοντας ότι και στο νέο Δ.Σ. της ΠΣΕ, έχει να προσφέρει πολλά ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: