Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ο Δονάτος Γκέλιας, δάσκαλος και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αρτέμιδος- Σπάτων, η ψυχή του Συλλόγου Ηπειρωτών Αρτέμιδας, υποψήφιος για το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, με το ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο'' στις εκλογές της 4 Απριλίου 2016.




Μία από τις πιό σημαντικές υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου ''Ενότητα για την Ήπειρο'', αλλά και των επερχόμενων εκλογών, της 4ης Απριλίου 2016, για το νέο Δ.Σ. της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, χαρακτηρίζεται από τους ασχολούμενους με τη δράση και λειτουργία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος,  η υποψηφιότητα του δάσκαλου και δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αρτέμιδος-Σπάτων Δονάτου Γκέλια. 


Μιά υποψηφιότητα που προσδίδει δυναμική στο προαναφερόμενο ψηφοδέλτιο, λόγω της μεγάλης αποδοχής που χαίρει ο Δονάτος Γκέλιας στην ηπειρωτική αποδημία της Αττικής, αλλά και  καθολικής εκτίμημης από τους απόδημους Θεσπρωτούς


Ο Δονάτος Γκέλιας γεννήθηκε το 1960 στην Γκρίκα του Δήμου Σουλίου στην Ήπειρο και από το 2006 κατοικεί μόνιμα στην Αρτέμιδα. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Σερπάνου, υπάλληλο του Δασαρχείου Πεντέλης και έχει τρία παιδιά. 
Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων και του Παιδαγωγικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος από το 2002-2007 και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος από το 2007 μέχρι σήμερα.
Σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αρτέμιδας-Σπάτων, από τους πρώτους σε σταυρούς προτίμησης στο ψηφοδέτιο ''Νέα Εποχή'' του σημερινού Δημάρχου Δημήτρη Μάρκου και Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης.
Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αρτέμιδος τη διετία 2008-2010, γραμματέας από το 2003-2008 και αντιπρόεδρος από το 2010 μέχρι σήμερα. 
Μέλος της Επιτροπής Παιδείας του πρώην Δήμου Αρτέμιδος και ταμίας της Ενιαίας Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος από το 2011 μέχρι και σήμερα. 

Μέλος του Δ. Σ. του Α. Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ.
Συνδικαλιστής σε συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μέλος Δ. Σ. Συλλόγων γονέων στο 2ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο Αρτέμιδος.

Καλή επιτυχία στον Δονάτο Γκέλια στις αρχαιρεσίες της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: