Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο Χριστόφορος Τζαρτζούλης, αναπλήρωτής Ταμίας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το νέο Δ.Σ. της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης, στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016.





O Χριστόφορος  Τζαρτζούλης κατάγεται από τον Ρωμανό Δωδώνης Ιωαννίνων , είναι έγγαμος κι έχει δύο παιδιά.

Από το 1980 δραστηριοποιείται με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και είναι ιδρυτικό μέλος  της Αδελφότητας  Ρωμανιωτών Αττικής Λάκκας Σουλίου και σήμερα επίτιμος Πρόεδρός  της. Στα  30 χρόνια θητείας του, διατέλεσε επί 20 χρόνια ως Πρόεδρος της και τα υπόλοιπα έτη από τη θέση του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα. 

Επίσης διατέλεσε επί 15 έτη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου, 12 έτη από τη θέση του Α' Αντιπροέδρου και  3 έτη από τη θέση του Γ. Γραμματέα. Από τη θέση του  Α' Αντιπρόεδρου και ως κεντρικός εισηγητής, πραγματοποιήθηκε το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην περιφέρεια της Λάκκας Σουλίου, με σκοπό να αναδειχθούν τα προβλήματα της περιοχής και να επιλυθούν .
   
Στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ελλάδος εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 2010 και εν συνεχεία το 2013. Από την αρχή σχεδόν της θητείας του μέχρι και σήμερα είχε τη θέση του Αν. Ταμία , συμμετέχοντας  επίσης στην Πολιτιστική Επιτροπή, στο σύνολο της θητείας του . 

Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε ενεργά, από όποιο πόστο κι αν υπηρέτησε, για την ανάδειξη της Ηπείρου και την ανύψωση του Απόδημου Ηπειρώτη .
Έδωσε το παρόν ενεργά στο σύνολο των εκδηλώσεων και δράσεων, προσπαθώντας για την επίλυση  σοβαρών ζητημάτων, τόσο της ιδιαίτερης πατρίδας του, όσο και ολόκληρης της περιφέρειας.
Επίσης συμμετείχε σε πολυάριθμες πολιτιστικές και λοιπές εκδηλώσεις .    

Δεν υπάρχουν σχόλια: