Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Για να μαθαίνουν οι νέοι πως κάνεις καριέρα! Ελένη Παπακωνσταντίνου. Συνεργάστηκε στενά με προσωπικότητες της πολιτικής και δημοσιογραφικής κοινότητας, όπως τους Βερέμη, Βουρλούμη, Δαυίδ και σια... Τι συμπτώσεις είναι αυτές αδελφέ;


Ελένη Παπακωνσταντίνου, ξαδέλφη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, που το όνομα της διαγράφτηκε από τη λίστα Λαγκάρντ.

Mέλος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) [Σ' αυτούς που εμπιστεύτηκαν οι δωσίλογοι της συγκυβέρνησης την εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, του ιδρώτα των Ελλήνων πολιτών]. Τη θέση αυτή κατέλαβε τον Φεβρουάριο 2012 αντικαθιστώντας το μέλος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.
Σπούδασε νομικά στο London School of Economics και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Harvard των ΗΠΑ. Διετέλεσε μάλιστα και Πρόεδρος των αποφοίτων του επώνυμου αμερικανικού πανεπιστημίου.
Δούλεψε για κάποιο διάστημα και ως δικηγόρος στη Νέα Υόρκη, αφού ήταν μέλος του εκεί δικηγορικού συλλόγου. Απέκτησε και διδακτορικό από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών.

Εδώ και χρόνια, πάντως διατηρεί γραφείο στην Αθήνα και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος μεγάλων εταιρειών, όπως της Toyota, Philip Morris/Παπαστράτος, Swarowski, μέλος του ΔΣ της KRAFT FOOD HELLAS κ.λ.π.

Διετέλεσε επίσης μέλος του ΔΣ του ΕΛΙΑΜΕΠ [Πότε θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και το λαό το ΕΛΙΑΜΕΠ, για τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ;] και συνεργάστηκε στενά με προσωπικότητες της πολιτικής και δημοσιογραφικής κοινότητας, όπως τους Βερέμη, Βουρλούμη, Δαυίδ και άλλους.

Εκεί προωθούσε και δράσεις μη κυβερνητικών οργανώσεων, που είχαν σχέση και με την Παιδεία αλλά και την εξωτερική πολιτική.

www.sibilla-gr.sibilla.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: