Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Στο διαφημιστικό με τον Σπυριδάκη και τον ''Πίου-Πίου, το μαύρο πιστόλι'' τραγουδούν οι Πρεβεζάνοι Αλ. Ντούσιας και Χρ. Τσούτσης.


Σίγουρα έχετε δει ειδικά όσοι παρακολουθείτε τηλεόραση και δη τους αγώνες του Euro 2012, τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στα διαφημιστικά σποτ της οποίας ο απίστευτος Σπυριδάκης είναι ο Πρόεδρος της ομάδας, που θα καθαρίζει για όλα!

Δεν είμαι από τους πρώτους που την είδαν, αλλά ήρθαν φίλοι μου, μόλις πρωτοβγήκε, μου είπαν ότι τα... σπάει και με προέτρεψαν να τη δω στο Youtube. Το πρώτο που είπα μόλις την είδα ήταν: «Ο Χρήστος Τσούτσης».
Μετά κατάλαβα ότι ο δίπλα ήταν ο Αλέξανδρος Ντούσιας. Έπαθα έναν ευχάριστο αιφνιδιασμό, γιατί δε σας κρύβω ότι συμπαθώ ιδιαίτερα


αυτή τη γενιά, με την οποία επικοινωνώ συχνά και λόγω Κομιτάτου μερικές φορές. Μάλιστα, για όσοι δεν το γνωρίζουν τα παιδιά που τραγουδούν στο διαφημιστικό σποτ είναι Πρεβεζάνοι φοιτητές. Το στόρι κατά κάποιους έχει ως εξής, τα παιδιά περνούσαν τυχαία από το Μοναστηράκι και τους τσίμπησαν και  να'τους! 

Ακούστηκαν διάφορα χιουμοριστικά, αλλά προκειμένου να μη στραβώσουν τα παιδιά, δε γράφω τίποτε άλλο. Είναι υπέροχα παιδιά, συνειδητοποιημένα, ψαγμένα, γεμάτα ζωή, παίζουν μουσική ενώ έχουν και χιούμορ.
Οι Πρεβεζάνοι φοιτητές που ακούγονται να τραγουδούν: «Ο Πίου το μαύρο πιστόλι» δεν είναι άλλοι από τον Χρήστο Τσούτση του Παναγιώτη και της Βαρβάρας και τον Αλέξανδρο Ντούσια του Νικολάου και της Ολκιού. 

Το τι πειράγματα δέχθηκαν τις τελευταίες μέρες τα παιδιά από τους φίλους τους στο facebook αλλά και γενικώς, είναι απίστευτο κι απαντούσαν εξίσου με χιούμορ. Πάντα τέτοια και δεν ξέρω τι να ευχηθώ; Καλή συνέχεια στις διαφημίσεις; Αυτό που έχω να πω ανεπιφύλακτα, είναι ότι αιφνιδιάστηκα για μια ακόμη φορά, ευχάριστα από αυτή τη γενιά. Πιστεύω ότι το έχουν. 

Παιδιά, είστε παικτούρες! 

Από που είσαστε; 

Από την Πρέβεζα;

Αααα, ποδοσφαιρομάνα!

ΥΓ: Μη με βρίσετε για τις φωτογραφίες, αυτές βρήκα. πρόχειρες)

Σπύρος Πλέουρας

www.tomistinenimerosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: