Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αμετακίνητη η κυβέρνηση προχωρά στη δημιουργία κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στον Άγριλο Στάνου

Ο υφυπουργός προστασίας του Πολίτη Ε. Όθωνας, μετά τη συνάντησή του, σήμερα στις 3 το μεσημέρι, με την επιτροπή που απαρτίζονταν από βουλευτές, δημάρχους, τον περιφερειάρχη, τον αντιπεριφερειάρχη κ.α, τους γνωστοποίησε ότι το υπουργείο μένει αμετακίνητο στην θέση του για την δημιουργία κέντρου κράτησης μεταναστών στο στρατόπεδο στον Άγριλο.

Αναλυτικότερα η επιτροπή απαρτίζονταν από τους βουλευτές Κο Μακρυπίδη,  Κο Κουρουμπλή, Κο Σαλμά και Κο Καραγκούνη από τον Περιφερειάρχη Κο Κατσιφάρα και τον...
...Αντιπεριφερειάρχη Κο Αντωνόπουλο, από τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Κο Κοιμήση και τον Αντιδήμαρχο Κο Βασίλα, τον Δήμαρχο Βόνιτσας Κο Σολδάτο, τον Αντιδήμαρχο Κο Κομποτιάτη και τον εκπρόσωπο του εμπορικού συλλόγου Αμφιλοχίας Κο Σμύρη.
Παρόν στην συνάντηση ήταν ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κος Οικονόμου όπως επίσης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
Κλείνοντας ο υφυπουργός είπε πώς θα εξετάσει το θέμα αλλά η βούληση του υπουργείου είναι να προχώρηση στην δημιουργία και λειτουργία του κέντρου διαμονής μεταναστών.




Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής μετέφεραν στον υφυπουργό Κο Οθωνα τους λόγους που δεν μπορεί να γίνει ο Aγριλος Αμφιλοχίας κέντρο διαμονής μεταναστών σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: