Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Η κατάρα των Κένεντι συνεχίζεται: Η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 22 ετών



Η Σίρσε Κένεντι Χιλ αποτελούσε μία από της εγγονές του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι. Η 22χρονη ήταν επίσης και εγγονή της 91χρονης Έθελ Κένεντι. Πρόκειται για την εγγονή των Κένεντι, η οποία πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Τουλάχιστον, έτσι ισχυρίζονται δύο άτομα, τα οποία θεωρούνται κοντινά της οικογένειας Κένεντι.
Η Έθελ δήλωσε πως «ο κόσμος είναι λιγότερο όμορφος σήμερα». Αντίθετα, η ανακοίνωση της οικογένειας, που δημοσιεύτηκε στους New York Times και σε άλλα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αναφέρει: «Οι καρδιές μας έσπασαν εξαιτίας της απώλειας της αγαπημένης μας Σίρσε. Η ζωή της ήταν γεμάτη ελπίδα, υποσχέσεις και αγάπη. Ο κόσμος είναι λιγότερο όμορφος σήμερα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ασθενοφόρο κλήθηκε το χθες το απόγευμα (σ.σ. Πέμπτη 1 Αυγούστου), με την Χιλ να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ωστόσο, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να αποτρέψουν το μοιραίο. Η Χιλ ήταν ήδη νεκρή. Έτσι, οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου Κέιπ Κοντ του Χαϊάνις διαπίστωσαν απλώς, το θάνατό της.



Από εκεί και πέρα, ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου δεν θέλησε να αναφέρει λεπτομέρειες για το θάνατο της Χιλ.

Σίρσε Κένεντι Χιλ: Όσα είχε αναφέρει σε σχολική έκθεσή της το 2016:

«Οι άνθρωποι μιλάνε ελεύθερα για τον καρκίνο, γιατί είναι τόσο δύσκολο να συζητήσουμε για τις επιπτώσεις της κατάθλιψης, της διπολικής διαταραχής, του άγχους ή των σχιζοφρενικών διαταραχών; Ακριβώς επειδή η ασθένεια δεν μπορεί να είναι εξωτερικά ορατή δεν σημαίνει ότι το άτομο που υποφέρει από αυτό δεν αγωνίζεται».
Όσον αφορά, τα αίτια του θανάτου της Χιλ, αυτά διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές. Ωστόσο, λεπτομέρειες για το θάνατό της, δεν έχουν γίνει γνωστές.



Δεν υπάρχουν σχόλια: